Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/10/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 559 – data d’emissió: 16-10-2017

  • ANIVERSARIS:  Avui Angela Lansbury compleix 92 anys. 50 anys de l’estrena del film El libro de la selva (Disney). Centenari de Joan Capri.
  • ESTRENES DE CINEMA:  Crítiques dels films:  El muñeco de nieve (Tomas Alfredson); La montaña entre nosotros (Hany Abu-Assad); Canción de Nueva York (Marc Webb); La suerte de los Logan (Steven Soderbergh) i La llamada (Javier Ambrossi i Javier Calvo). Reposició de Blade Runner (Ridley Scott, 1982). Breu repàs de films estrenats i no vistosA remo; Abrir puertas  y ventanas; El Castillo de cristal; Operación Cacahuete 2; Solo se vive una vez; Una mujer fantàstica i Mal genio.  Cartellera: Cerdanyola, del Vallès, Phenomena, Texas, Boliche, Filmoteca (especial comentari als films: La estrategia del silencio i Merci Patron!) Noticies: Palmarès del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Inici del Festival de Cinema de Valladolid (Seminci), Festival de Cinema Colombiano a Barcelona. Inauguració de la exposició de La Quadratura del Cercle A, a la Filmoteca. Subhasta d’objectes de les actrius Audrey Hepburn i Vivien Leigh a Londres.
  • ESTRENES DE TEATRE:    Crítiques de les obres: La visita inesperada (obra d’Agatha Christie. Dir.: Tamar Aguilar. Al Teatre Auditori de Ripollet, (dia 20, només comentari informatiu, obra no vista); Dvenadtsataia Noch (Nit de Reis, versió russa) (de William Shakespeare. Dir.: Declan Donnellan. Teatre Municipal de Girona. Festival Temporada Alta). L’alegria (de/dir.: Marilia Samper. Sala Beckett). La noia de la làmpada (de/dir.: Marta Aran. Sala Flyhard). Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès; Granollers;Viladecans, Barcelona i Festival Temporada Alta de Girona.
  • TEMES MUSICALS:   Dels musicals següents: Mame (música i lletres: Jerry Herman. Tema: It’s Today; cantat per Angela Lansbury. Original Broadway cast, 1966); Sweeney Todd. The Demon Barber of Fleet Street (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: A Little Priest, tema cantat per Angela Lansbury i Len Cariou. Original Broadway cast 1979). Gypsy (música de Jule Styne. Lletres de Stephen Sondheim. Tema: Rose’s Turn. Cantat per Angela Lansbury. Original London cast, 1973). Casi Normales (Música de Tom Kitt. Lletres de Brian Yorkey. 3 temes en versió castellana. Original Barcelona cast, 2017). De les bandes sonores originals dels films següents: La bella y la bestia (Disney. Cançó: The Beauty and the Beast. Música d’Alan Menken. Lletra de Howard Ashman. Cantat per  Angela Lansbury). La llamada (tema: La llamada (de Leiva). Blade Runner(música de Vangelis. Tema: End Tittles). El libro de la selva (Disney. Temes: The Bare Necessities (música i lletra de Terry Gilkyson) i I Wan’na Be Like You (musica i lletra de Richard M. Sherman i Robert B. Sherman). Monòleg: Acabarem ximples (de Joan Capri, 1966)

BUSCAR PER DIA

octubre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius