Skip to content
Menu
Info Setmanal 24/03/2017

Avui hem començat l’Info parlant d’educació i més concretament de Brúixoles, les jornades de formació dirigides a pares i mares que han organitzat l’escola El Martinet i l’Associació d’Amics del Martinet. Meritxell Bonàs, mestra i psicopedagoga, ens n’ha donat més detalls d’aquesta activitat.

Tot seguit hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio a Josep Gabarra, portaveu municipal de Ciutadans. La formació va convocar dimarts una roda de premsa per mostrar el seu rebuig a la instal·lació de qualsevol benzinera a Ripollet.

I hem conversat també amb Maribel Bernal, de Mamicria Ripollet, entitat que ahir va organitzar una xerrada sobre les llums i ombres de la maternitat, un acte emmarcat dins el Dia Internacional de les Dones.

La segona part de l’Info l’hem iniciat parlant amb Núria Teruel, de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, entitat que diumenge organitzarà un concert solidari al Teatre Auditori del Mercat Vell per recaptar fons.

També hem parlat amb Antonio Verdugo i Rafael Guijarro(foto), membres de l’Associació de Veïns de Can Clos, perquè ens expliquessin la primera ‘exaltación a la saeta’ que han organitzat per dijous, 30 de març, i de la dinovena Fira dels Horts que tindrà lloc diumenge, 2 d’abril.

I hem acabat conversant amb el Centre d’Esplai la Gresca perquè ens donés més detalls de la festa holi, que tenien previst celebrar demà dissabte, però que han decidit ajornar per previsió de pluja.

BUSCAR PER DIA

març 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius