Skip to content
Menu
Info Setmanal 17/03/2017

Avui hem començat l’Info parlant del Dia de la Visibilitat Trans, el qual va tenir lloc dimecres, 15 de març. A Ripollet es va celebrar amb la hissada de la bandera d’aquest col·lectiu a l’Ajuntament i amb la presentació, ahir dijous, de la Guia per treballar la diversitat afectiva, sexual i de gènere. De tot plegat en parlarem amb dues persones de les entitats Generem i Chrysallis que lluiten per a la normalització de la vida de les persones transsexuals.

Tot seguit hem xerrat amb Elisabet Vázquez(foto), directora de la Biblioteca Municipal, perquè ens expliqués més detalls de la trobada participativa que tindrà lloc a la mateixa Biblioteca dimecres vinent, 22 de maig, i en la qual es re-inaugurarà la plaça de Pere Quart.

I hem tingut als estudis de Ripollet Ràdio a Jacint Padró, de Decidim Ripollet, perquè ens parlés de la xerrada sobre la unió dels dos vallesos que es realitzarà al Local de Ripollet dimarts vinent, 21 de març, així com de les jornades sobre el procés constituent organitzades el passat cap de setmana.

La segona part de l’Info l’hem iniciat parlant amb Lluís Miró, president de la Societat Coral “El Vallès” i amb Jordi Giménez, músic i director de la coral, que participarà dilluns, 20 de març, en els actes de commemoració del 40è aniversari del retorn de Josep Tarradellas com a president de la Generalitat.

També hem parlat amb Fina García, presidenta de l’Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de Ripollet perquè ens parlés de les activitats que han organitzat en el marc del Dia Internacional de les Dones.

I hem acabat conversant amb Santi Sanginés, de l’Associació Musical Kanyapollet, que demà dissabte organitzaran una sèrie de concerts de hip-hop i DJ a l’avinguda del Riu Ripoll.

BUSCAR PER DIA

març 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius