Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 23/01/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 536 – data d’emissió: 23-1-2017

  • ANIVERSARIS:   Centenari de l’actor Ernest Borgnine. Michael Crawford ha complert 75 anys. 70 anys de l’estrena a Broadway del musical Finian’s Rainbow.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Davant la jubilació (de Thomas Bernhard. Dir.: Krystian Lupa –Teatre Lliure de Gràcia). Sempre teu, Oscar (textos d’Oscar Wilde, seleccionats per Sergi Mateu, també director i intèrpret. La Seca – Sala Leopoldo Fregolí). Amor de don Perlimplín con Belisa en su jardín (de Federico Garcia Lorca. Dir.: Genoveva Pellicer. La Seca – Espai Brossa). Werther (òpera de Jules Massenet, a partir de la obra de Goethe. Dir. Artística: Willy Decker. Gran Teatre del Liceu). Repàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Manresa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:  Le fils de Joseph (Eugéne Green); Toni Eardman (Maren Ade); La luz entre los océanos (Derek Cianfrance) i Loving (Jeff Nichols). Films estrenats i no vistos i actualment en cartellera: Blinky Bill, el koala; Callback; Colonia; El regal de la Molly monstre; Figuras ocultas; Los del tunel; Shin Godzilla i XXX. Reactived. Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès;  Phenomena, Filmoteca de Catalunya,Texas. Salò del Cinema i de les Sèries (La Farga) Avanç possibles nominacions als Oscars (s’anuncien dia 24).
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:La la land (La ciudad de las estrellas) (música de Justin Hurwitz. 13 temes instrumentals). La llegada (música de Johann Johannsson, dos temes). Grupo salvaje (Música: Jerry Fielding, tema: Main Title). Doce del patíbulo (música: Frank De Vol. Tema: Main Title). Dels musicals: Finian’s Rainbow (música: Burton Lane. Lletres: E.Y. Harburg. Temes: This Time This Year; How Are Things in Glocca Morra; Something Sort of Grandish i If This Isn’t Love (original 1960 Broadway cast). Urinetown (música i lletres: Mark Hollmann. Temes: IT’s a Privilege to Pee i What is Urinetown?. Original cast recording). The Phantom of The Opera música:Andrew Lloyd Webber. Lletres: Charles Hart i Richard Stilgoe. Tema: The Phantom of the Opera, cantat per Michael Crawford, versió concert).

BUSCAR PER DIA

gener 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius