Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/01/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 535 – data d’emissió: 16-1-2017

  • ANIVERSARIS:   Avui fa 75 anys de la mort de l’actriu Carole Lombard. Centenari de l’actriu Jane Wyman. Centenari de l’estrena a Broadway del musical Have A Heart. Primer aniversari de la mort de David Bowie.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Lluís Pasqual , director i membre fundador del Teatre Lliure de Barcelona, amb motiu de 40 aniversari del Teatre Lliure.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:  Desierto (Jonás Cuarón), Comancheria (David Mackenzie), Passengers (Morten Tydlum); Assassin’s Creed (Justin Kurzel); La autopsia de Jane Doe (André Ovredal); Proyecto Lázaro (Mateo Gil); Contratiempo (Oriol Paulo); Solo el fin del mundo (Xavier Dolan); Silencio (Martin Scorsese); La tortuga roja (Michel Dudok de Wit); ¡Canta! (Garth Jennings) i La ciudad de las estrellas(La La Land) (Damian Chazelle). Films estrenats i no vistos i actualment en cartellera: Belleza oculta; De-mentes criminales; Le fils de Joseph; Mimosas; Mine; Monster Trucks; Nacido en Siria; Orm en el reino de las nieves; Underwold: guerras de sangre i ¿Tenia que ser él?. Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del Vallès; Boliche, Phenomena, Filmoteca de Catalunya,Texas.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Una casa a l’est (de/dir.: Laura Mihon. Tantarantana Teatre). La taverna dels bufons (de Martí Torras Mayneris i Denise Duncan, a partir de textos de Shakespeare. Dir.: Martí Torras Mayneris. Teatre Romea), Un brindis amb La Traviata (espectacle de la Petita Companyia Lírica de Barcelona, al Teatre Auditori de Ripollet, dia 20). Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Granollers, Tordera, Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:La la land (La ciudad de las estrellas) (música de Justin Hurwitz i lletres de Benj Pasek i Justin Paul: temes: Someone in the Crowd; Mia & Sebastian A Lovely Night); Belinda (música de Max Steiner); Días sin huella (música de Miklos Rozsa); Contratiempo (cançó: Nadie va a venir a buscarte (música i lletra de Fernando Velázquez i María Zahara Gordillo, cantat per Zahara). Dels musicals: Have a Heart (música de Jerome Kern, lletres de Schuyler Greene i P. G. Wodehouse. Tema: I’m so Busy (cantat per Rebecca Luker i George Dvorsky, amb la London Sinfonietta Orchestra). Lazarus (música i lletres David Bowie. Tema: Lazarus (cantat per David Bowie. No original del musical). De les òperes:Les Noces de Figaro (música de W. A. Mozart. Tema: Overture). La Traviata (música de Giuseppe Verdi. Tema: Brindis. Cantat per Alfredo Kraus i Kiri-Te-Kanawa. Direcció musical: Zubin Metha. Gravat a Florència,1992).

BUSCAR PER DIA

gener 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius