Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 09/01/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 534 – data d’emissió: 9-1-2017

  • ANIVERSARIS:   Avui fa 70 anys de l’estrena a Broadway de l’opera Street Scene. 100 anys de l’estrena del musical Love O’ Mike.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Oriol Olivé, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell (presentació del segon trimestre de la 23ª temporada).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors: Santi Ibañez, Carrie Fisher i Debbie Reynolds.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Odysseus (a partir de l’Odissea d’Homer. Dramatúrgia i direcció: Quimet Pla. Sala Beckett). Sik Sik y otros (3 peces curtes d’Eduardo de Filippo. Dir.: Guido Torlonia. Teatre Akadémia). Mark i Olivia (de/ dir.: Marta Bayarri – Teatre Romea (Off, al Bar). Cosas que se olvidan fácilmente (de: Xavier Bobés. Reposició al Teatre Nacional de Catalunya). História (de Jan Vilanova Claudín. Dir.: Pau Roca.Reposició a l’Espai Lliure).  Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Llinars del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:  Train to Busan (Sang-Ho Yeon); Vuelta a casa de mi madre (Éric Lavaine); Las inocentes (Anne Fontaine) i Frantz (François Ozon): Breu cita a altres films estrenats i que es comentaran la setmana vinent. Repàs cartellera: Boliche, Phenomena. Presència de Maria de Medeiros a la Filmoteca de Catalunya. Notícies:  Comentari de la entrega dels Premis Globus d’Or (matinada dia anterior. Triomf de La la Land).
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:La la land (La ciudad de las estrellas) (música de Justin Hurwitz i lletres de Benj Pasek i Justin Paul: temes: Another Day of Sun i City of Stars (aquest cantat per Ryan Gosling). Cantando bajo la lluvia (tema: Singin in the Rain, música i lletres: Arthur Freed i Nacio Herb Brown, cantat per Debbie Reynolds i altres intèrprets del film); Tammy la muchacha salvaje (cançó: Tammy, música de Frank Skinner i lletra de Jay Livingston. Cantat per Debbie Reynolds). Star Wars (La guerra de las galaxias) (música de John Williams, tema: Princess Leia Theme). Frantz (música de Philippe Rombi. Temes: Une amitié Paris). Dels musicals: Street Scene (música de Kurt Weill, lletres de Langston Rice. Temes:Ice-Cream Sextet i I Wrapped In a Ribbon and Tied in a Bow (gravació de la English National Opera, 1989). Irene (música de Harry Tierney. Lletra de: Joseph McCarthy. Tema: I’m Always Chasing Rainbows, cantat per Debbie Reynolds. Original Broadway Cast, 1973). Love O’Mike (música de Jerome Kern. Lletra de: Harry B. Smith. Cantat per Jeanne Lehman, amb la London Sinfonietta Orchestra).

BUSCAR PER DIA

gener 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius