Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 19/12/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 533 – data d’emissió: 19-12-2016

  • ANIVERSARIS:   50 anys de l’estrena del film El bueno, el feo y el malo. 70 anys de l’estrena del film ¡Que bello es vivir!.Steven Spielberg a complert 70 anys. Centenari de Dino Risi. 35 anys de l’estrena a Broadway del musical Dreamgirls.
  • HOMENATGE MUSICAL A ALEXANDRE DESPLAT: Amb motiu dels dos concerts que el compositor Alexandre Desplat farà a l’Auditori de Barcelona els dies 22 i 23 de desembre, audició de varies bandes sonores seves.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Elektra (òpera amb música de Richard Strauss i llibret de Hugo von Hofmannsthal. Direcció escènica: Patrice Chéreau. Direcció musical: Josep Pons. Gran Teatre del Liceu).Moustache – A Rhythm Musical Comedy (dramatúrgia i direcció: Coco Comín. Direcció musical: Xavier Mestres. Teatre Apolo). Vagas y maleantas (De/ dir.: Raquel Loscos López. Teatre Tantarantana).  Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Viladecans i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:  Maria (y los demás) (Nely Reguera); La comuna (Thomas Vinterberg);Hasta el último hombre (Mel Gibson) i  Rogue One: Una historia de Star Wars (Gareth Edwards). Altres films estrenats i no vistos: El faro de las orcas; Infiltrado; Eternité; El tesoro; Free (Hadjitou contra el estado); Operación Anthropoid i Axel, el petit heroi. Repàs cartellera: Ripollet, Sabadell, Phenomena, Filmoteca, Texas, Verdi (Sitges Tour). Petit avanç d’estrenes nadalenques.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents: Homenatge a Alexandre Desplat: El gran hotel Budapest, 1 Chance sur 2; Philomena; La saga crepúsculo: Luna llena;  La chica danesa i Moonrise Kingdom. Compostes per John Williams: Tiburón, En busca del Arca perdida i E.T. El extraterrestre. I també: Perfume de mujer (música d’Armando Trovaioli), El bueno, el feo y el malo (música d’Ennio Morricone); Rogue One: Una historia de Star Wars (música de Michael Giacchino) i ¡Que bello es vivir! (música de Dimitri Tiomkin. I dels musicals: Moustache (arreglos de composicions Xavier Mestres. Lletres. Coco Comín. Temes: Adios Moustache Adios i Me gusta el swing. Original Barcelona cast). Vagas y malantas(Temes: La muerta i Yo corista. Fragments. No donen autor). Dreamgirls (música de Henry Krieger i lletres de Tom Eyen. Temes. Move; Dreamgilrs i And I’m Telling You I’m not Going. Original Broadway cast, 1981). Cançó:  The Christmas Waltz (de Jule Styne i Sammy Cahn. Cantat per Michael Feinstein).

BUSCAR PER DIA

desembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius