Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/12/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 532 – data d’emissió: 12-12-2016

  • ANIVERSARIS:   El 9 de desembre Kirk Douglas ha complert 100 anys. Centenari de Richard Fleischer. 55 anys de l’estrena a Broadway del musicalKwamina. 30 anys de la estrena a Broadway del musical Rags.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Buscant l’essència – Cor Carlit Gospel – A Ripollet, dia 16 Desembre – Teatre Auditori). Rhümia (de Rhum &Cia. Dir.: Martí Torras Mayneris. Teatre Lliure – Gràcia). Les noces de Fígaro (de Caron de Beaumarchais. Dir.. Fabià Puigserver. Dir. Reposició: Lluís Homar. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). La fortuna de Sílvia (de Josep Maria de Sagarra. Dir.: Jordi Prat i Coll. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita).  Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Viladecans i Barcelona. Noticia: Últims dies per votar als Premis Butaca (entrega dia 19).
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Paterson (Jim Jarmusch). Vaiana (John Musker, RonClements). Altres films estrenats i no vistos: Maria (y los demás); La substancia; Luz de soledad; Fràgil equilibrio; The Vessel (El navío); Fiesta de empresa i Hasta el último hombre. Repàs cartellera: Texas. Verdi, Phenomena. Filmoteca. Notícies. Premis del Cinema Europeu i altres.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film El editor de libros (Michael Grandage) i la sèrie de TV: The Young Pope (El jovén Papa) (Paolo Sorrentino).
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents: Cautivos del mal (música de David Raksin, 3 temes). The Glass Menagerie (versió 1950. Música de Max Steiner. Main Tittle). Duelo de titanes (cancó principal. Música de Dimitri Tiomkin. Lletra de: Ned Washington. Cantada per Frankie Laine).Los valientes andan solos (música de Jerry Goldsmith, 1 tema); Camino de Oregón (música de Bronislau Kaper, 1 tema). Los Vikingos (música de Mario Nascimbene. 1 tema). La furia (música de John Williams. 1 tema). Vaiana (cançó: Yo’re Welcome (música i lletra de Lin-Manuel Miranda. Cantada per: Dwayne Johnson). Dels musicals: Rags (Música: Charles Strousse. Lletra: Stephen Schwartz. Tema: Children of the Wind, cantat per Julia Mygenes). Kwamina (musica i lletres: Richard Adler. Temes: Something Big i Ordinary People (original Broadway cast, 1961

BUSCAR PER DIA

desembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius