Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 30/01/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 537 – data d’emissió: 30-1-2017

  • ANIVERSARIS:   Avui Gene Hackman ha complert 87 anys. 55 Anys de l’estrena a Broadway del musical A Family Affair.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:  Shin Godzilla (Hideaki Anno i Shinji Higuchi); Múltiple (M. Night Shyamalan); El imperio de las sombras (Kim Jee-woon); Vivir de noche (Ben Affleck); Ballerina (Éric Warin i Éric Summer); Figuras ocultas (Theodore Melfi), Lion (Garth Davis) i Midnight Special (Jeff Nichols):Films estrenats i no vistos i actualment en cartellera: Billy Lynn; Las plantas, Somnia. Dentro de tus sueños. El último rey, Diré tu nombre i Como perros salvajes (estrenat??).. Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Phenomena, Filmoteca de Catalunya, Boliche, Verdi.  Notícies: BCN Negra, premi a Denis Lehane. Comentari a l’entrega dels Premis Gaudí i Premis Feroz. Avanç nominacions premis Goya (entrega dia 4) i nominacions als Oscar. Prohibició de la novel·la Matar a un ruiseñor i altres llibres en escoles públiques dels Estats Units. Propera paternitat de bessons de George Clooney. Anunciat títol oficial capítol 8 de Star Wars: The Last Jedi.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Lari Poppins (Mag Lari,al Teatre Auditori de Ripollet, dia 3). Sweet Tyranny (de Pere Faura. Dir.: Esteve Soler. Mercat de les Flors). Urinetown (musical de Greg Kotis i Marc Hollmann. Adaptació catalana de Roser Batalla i Mercè Vallejo. Dir.: Joan Maria Segura. Tallers de l’Institut del Teatre. Teatre Ovidi Montllor). En la solitud dels camps de cotó (de Bernard Marie Koltès. Dir.: Joan Ollé. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Ragazzo (Dir.: Lali Alvárez. Reposició a l’Espai Lliure). Avanç: L’hostalera.  Repàs cartellera: Ripollet;  Sant Cugat del Vallès, Viladecans, Sant Joan Despí i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Rikar Gil; Mary Tyler Moore i John Hurt.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Lion (banda sonora nominada a l’Oscar. Música de Dustin O’Halloran i Hauschka. 13 temes instrumentals. També cançó: Never Give Up (mateixos autors. Cantada per Sia). Un monstruo viene a verme (música de Fernando Velázquez. 3 temes. Banda sonora nominada als Goya). La La Land (La ciudad de las estrellas) (cançó: Audition (The Fools Who Dream), música de Justin Hurwitz, lletres de Benji Pasek i Justin Paul. Cançó nominada a l’Oscar, cantada per Emma Stone); Moana (cançó: How Far I’ll Go (música i lletres de Lin-Manuel Miranda. Cantada per: Auli’i Cravalho. Cançó nominada a l’Oscar). Sin perdón (tema: Claudia’s Theme. Música de Clint Eastwood). El hombre elefante (música de John Morris. Tema: Main Theme).  Del musical: A Family Affair (música de John Kander. Lletres de James i William Goldman. Temes: Overture (A Family Affair) i I’m Worse Than Everybody (original 1962 Broadway cast).

BUSCAR PER DIA

gener 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius