Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 28/11/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 530 – data d’emissió: 28-11-2016

  • ANIVERSARIS:   75 anys de l’estrena del film Murieron con las botas puestas de Raoul Walsh.. 30 de l’estrena a Broadway del musical Merrily We Roll Along. 80 anys de l’estrena a Londres del musical O Mistress Mine. 70 anys de la mort de Manuel de Falla i 140 anys del seu naixement.  Records musicals de  Gloria de Haven, Jon Polito, Charmian Carr, Leonard Cohen.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: La reina de España (Fernando Trueba); Las furias (Miguel del Arco); Un traidor como los nuestros(Susanna White) i Amor y amistad (Whit Stillman). Altres films estrenats i no vistos: Aliados, Bar Bahar; Dear Zindagi; El quinto jinete; Gimme Danger; La pols; La primavera de Christine; Los exámenes; Leonard Cohen: Bird on Wire; Marea negra i The Neon Demon. Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Sant Cugat del Vallès, Boliche,Verdi, Texas, Renoir, Phenomena, Filmoteca . V Mostra de Curtmetratges per la Identitat (Cinemes Girona) i Festival de Films de Drets Humans al Texas. Notícies: Cicle dedicat a Pedro Almódovar en el MoMa de Nova York. Presentació del llibre: Diccionari del periodista español & Hablemos de cine de Lucia Tello.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: El llarg dinar de Nadal (de Thorton Wilder. Dir.: Alberto Diaz. Teatre Auditori de Ripollet, dia 4/12).Repàs cartellera de Madrid (Obres vistes): La palabra y la cosa (de Jean-Claude Carriere. Dir. Ricard Borràs. Teatros del Canal, Sala Negra). La mentira (de Florian Zeller. Dir.: Claudio Tolcachir. Teatro Maravillas). Páncreas (de PatxoTelleria. Dir.: Juan Carlos Rubio. Teatro Amaya). Todo el tiempo del mundo(de/dir.: Pablo Messiez. Matadero-Naves del Español. Sala Max Aub). Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Viladecans, Igualada, Manresa, Barcelona, Temporada Alta de Girona, Madrid. Noticia. Exposició: Alfred Hitchcock: Más allá del suspense en Espacio Telefónica (Madrid).
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Murieron con las botas puestas (música Max Steiner, dos temes). La reina de España (música de Zbigniew Preisner, tema inicial, mes cançó: Granada (d’Agustín Lara, cantada en anglès per Penélope Cruz). Sonrisas y lágrimas(música de Richard Rodgers i lletres d’Oscar Hammerstein II. Tema: Sixteen Going on Seventeen, cantat per Charmian Carr i Daniel Truhitte). Dels musicals: Merrily We Roll Along (música i lletres de Stephen Sondheim. Temes: Old Friends; Not A Day Goes By; Now, You Know i Our Time. Original Broadway Cast,1981). O Mistress Mine (música i lletres de Cole Porter. Cançó: Goodbye Little Dream, Goddbye, cantat per Yvonne Printemps i Pierre Fresnay, original versió de 1936). The Book of Mormon (música i lletres de Trey Parker, Robert Lopez i Matt Stone. Tema: Hello. Original Broadway cast).El amor brujo (música de Manuel de Falla. Tema: Tema del fuego fatuo). Cançó: Hallelujah (composta i cantada per Leonard Cohen).

BUSCAR PER DIA

novembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius