Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 21/11/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 529 – data d’emissió: 21-11-2016

  • ANIVERSARIS:   75 anys de l’estrena del film 49th Parallel de Michael Powell. 90 anys de l’estrena del musical Oh, Kay!Records musicals de  Marni Dixon, Curtis Hanson, John McMartin i Andrzej Wadja.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: L’avar (de Moliere. Adap. Jordi Bertran.Dir.: Olivier Benoit i Miquel Gallardo. Teatre Auditori de Ripollet). Le nozze di Figaro (opera de Wolfgang Amadeus Mozart, amb llibret de Lorenzo da Ponte. Dir.: Lluís Pasqual.  Gran Teatre del Liceu). Les Benignes (de Jonathan Littell. Dir: Guy Cassiers. Teatre Municipal de Girona. Festival Temporada Alta). Concert: Michael Feinstein canta Sinatra (amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. I peces d’Aaron Copland i Leonard Bernstein. Palau de la Música).Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Viladecans, Barcelona, Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas (Maria Ripoll); La llegada (Denis Villeneuve);Animales fantásticos y donde encontrarlos (David Yates) i American Honey (Andrea Arnold). Altres films estrenats i no vistos: In the Same Boat; Chevalier; El extraño; Como reinas; La isla del viento; Oh, quina joia!; Midnight Special;Omega;  La doctora de Brest; Un traïdor como los nuestros; Amor y amistad; Yo soy el pueblo i Tamara i la catarina. Cartellera:  Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Sant Cugat del Vallès, Boliche,Verdi, Texas, Phenomena, Filmoteca.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Crítica del film: La mort de Lluís XIV d’Albert Serra i comentari de la visita de Jean-Pierre Léaud a la Filmoteca
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:El rey y yo (música de Richard Rodgers. Lletres d’Oscar Hammerstein II. Cançó: I Whistle a Happy Tune. Cantada per Marni Dixon): L. A. Confidential (música de Jerry Goldsmith): 49th Parallel (música de Vaugh Williams); American Honey (cancó: I Hate Hate (But I Love Love, de i cantada per Razzy Bailey). No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas (cançó: Busy Busy de Simon Smith). El hombre de hierro (música d’Andrzej Korzynski). Noches en la ciudad (música de Cy Coleman. Lletres de Dorothy Fields. Tema: Sweet Charity, cantat per John McMartin). Dels musicals: Oh, Kay (música de George Gershwin, Lletres d’Ira Gershwin. Tema: Someone To Watch Over Me,cantat per Ella Fitzgerald). On the Town (música de Leonard Bernstein, tema instrumental): Molt soroll per no res (tema: Let’s Do It (música i lletra de Cole Porter. Versió catalana. TNC-Barcelona). Cançó: Luck Be A Lady / All I Need Is the Girl (primer amb música i lletra de Frank Loesser, del musical Guys and Dolls. El segon, del musical Gypsy. Música de Jule Styne. Lletra de Stephen Sondheim. Cantat per Michael Feinstein.

BUSCAR PER DIA

novembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius