Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/11/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 528 – data d’emissió: 14-11-2016

  • ANIVERSARIS:   75 anys de l’estrena del film Sospecha. 50 anys de l’estrena del musical Cabaret. 105 anys de l’estrena del musical La Belle Paree. Centenari del naixement de l’actriu Dorothy Maguire.  Record musical de Gene Wilder.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Art (de Yasmina Reza. Dir.: Miquel Gorriz. Teatre Goya): El filósofo declara (de Juan Villoro. Dir.: Antonio Castro. Teatre Romea). Retrato de un náufrago (de Gabriel García Márquez. Dramatúrgia i direcció: Marc Montserrat-Drukker. Teatre Lliure – Gràcia). Sota teràpia (De Matias Del Federico. Dir.: Daniel Veronese. Teatre Borrás). La treva (de Donald Margulies. Dir.: Julio Manrique. La Villarroel Teatre). Revolta de bruixes (de Josep Maria Benet i Jornet. Dir.: Juan Carlos  Martel Bayod. Teatre Lliure – Espai Lliure). Cleansed (Purificats) (de Sarah Kane. Dir.: Oskaras Korsunovas. Teatre El Canal (Salt, Festival Temporada Alta). Repàs cartellera: Ripollet (L’Àvar, de Moliere. Dir.: Olivier Benoit. Teatre Auditori de Ripollet, dia 18). Cerdanyola del Vallès, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, L’Atmella del Vallès. Viladecans, Barcelona; Temporada Alta de Girona. Notícies: Nominacions als Premis Butaca (XXII edició). Premis de la Crítica (Amics del Liceu). 2ª Mostra de Teatre Penitenciari a Can Brians I.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: El ciudadano ilustre (de Gastón Duprat i Mariano Cohn); Después de la tormenta (Hirokazu Kore-eda); Maggie’s Plan (Rebecca Miller) i Jack Reacher: Nunca vuelvas atrás (Edward Zwick). Altres films estrenats i no vistos: Absolutamente fabulosas; El destierro; Las furias; Anomalous; No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas; El último acto; Peppa Pig: Las botas de oro i American Honey. Cartellera:  Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Sant Cugat del Vallès, Boliche,Verdi, Texas, Phenomena, Filmoteca (Presències: Albert Serra, Jean-Pierre Leaud, Nicholas Philibert; Krystof Zanussi).
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Sospecha (música de Franz Waxman, tema: Suite); Doctor Strange (música de Michael Giacchino. Tema: End Credits); La gran prueba (música de Dimitri Tiomkin, tema: Main Title). Un mundo de fantasia (música i lletres de Leslie Bricusse i Anthony Newley. Tema:Pure Imagination (canta Gene Wilder). La mujer de rojo (cançó: I’m Just To Say I Love You(composta i cantada per Stevie Wonder) . Dels musicals següents: Priscilla, reina del desierto (cançons: Thank God I’m A Country Boy. Composta per: John Martin Summers); Girls Just Want To Have Fun  (composta per Robert Hazara), cantandes per tota la companyia, Original Cast Recording, 2006). La Belle Paree (música Jerome Kern. Cançons: The Edinboro Wriggle (amb lletra de M. E. Rourke) i De Goblin’s Glide (amb lletra de Frederick Day), gravades en un cast  recording). Cabaret (música de John Kander. Lletres de Fred Ebb. Tema: Cabaret (cantat per Jill Haworth. Original Broadway cast, 1966).

BUSCAR PER DIA

novembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius