Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/11/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 527 – data d’emissió: 7-11-2016

  • ANIVERSARIS:   25 anys de la mort de l’actriu Gene Tierney i de l’actor Yves Montand. L’actriu Sally Field compleix 70 anys.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Toni Casares, director de la Sala Beckett, recent traslladada a un nou recinte al Poble Nou de Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:   La propera pell (Isaki Lacuesta i Isa Campo); Que Dios nos perdone (Rodrigo Sorogoyen); 100 Metros (Marcel Barrena); La bailarina (Stéphanie Di.Giusto); Doctor Strange (Scott Derrickson); Sully (Clint Eastwood); Michael Moore en Trumpland(Michael Moore, emissió en canals Movistar TV). Altres films estrenats i no vistos:  Blair Witch; Nunca entre amigos; Eat that Question: Frank Zappa en sus propias palabras; Oasis: Supersonic; Espanya en 2 trinxeres; La historia de Jan; Dead Slow Ahead; ¡Gracias Jefe!; Maggie’s Plan; Ouija: El origen del mal; Shivaay; Trolls i  One Piece Gold. Cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Festival Most de Vilafranca; Festival Baix, Phenomena, Filmoteca, Michel Legrand en Barcelona.. Noticies:  Reapertura del Cinema Zumzeig a Barcelona.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítica de la obra:  Priscilla, reina del desierto (musical de Stephan Elliott i Allam Scott. Dir.: Simon Philips. Dir. Artística Barcelona: Àngel Llàcer. Direcció musical Barcelona: Manu Guix. Cançons variades. Teatre Tívoli). Avanç: Art i Sota teràpia. Repàs cartellera: Ripollet, Terrassa, Sant Cugat del Vallès,  Viladecans, Barcelona. Festa de la Companyia Els Pirates. IV Festival El Rei de la Màgia.
  • TEMES MUSICALS: De les les bandes sonores del films següents:Laura (música de David Raksin, tema: Suite); ¡Ay Carmela! (música d’Alejandro Massó, tema: Muerte de Carmela); 100 metros (cançó: 100 metros, d’Amaia Montero); Norma Rae (cançó: It Goes Like It Goes, música de David Shire, lletra de Norman Gimbel; cantada per Maureen McGovern, cançó premiada amb l’Oscar); Las señoritas  de Rochefort (Música de Michel Legrand. Tema: Arribada dels camioners). Del musical: Priscilla, reina del desierto (cançó: I Will Survive, de Jackie Trent i Tony Hatch, cantada per tota la companyia, Original Cast Recording, 2006). Cançons: C’est si bon (de Betti/Hornez) i Les feuilles mortes (música de Vladimir Kosma, lletra de Jacques Prevert. Cantades per Yves Montand).

BUSCAR PER DIA

novembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius