Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 17/10/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 524 – data d’emissió: 17-10-2016

  • ANIVERSARIS:   30 anys de l’estrena a Londres del musical The Phantom of the Opera. 30 anys de l’estrena del filmBlue Velvet.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:   Astral (Jordi Évole i Salvados). Jota (Carlos Saura), Después de esto(Magnus von Horn) i Inferno (Ron Howard). Reposició: Akira (Katsushiro Otomo, 1992). Altres films estrenats i no vistos:Después de nosotros; Snowden; Fuego en el mar; Ozzy; Los intrusos; Footprints, el camino de tu vida i Socotra, la isla de los genios. Cartellera: Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès, Cine-Club Sabadell; Texas, Verdi, Phenomena, Filmoteca.Noticies: Exposicions varies: Les façanes de Can Pistoles (Filmoteca), Philippe Halsman (Caixaforum, Barcelona), Hitchcock(Telefónica – Madrid); Acte: Don Quijote en el cine (Peralada). Publicació del llibre: José Nieto,un encuentro imprescindible.Propera Fiesta del cine (24-25-26 Octubre). Palmarés del Festival de Cinema de Sitges.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Macbeth (opera de Giuseppe Verdi.Llibret de: Francesco Maria Piave i Andrea Maffei. Dir. Escènica: Christof Loy. Gran Teatre del Liceu). Concert de Rufus Wainwright (Teatre Auditori de Sant Cugat). El coratge de matar (de Lars Noren. Dir.: Magda Puyo.Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita): La piel del huevo te lo da (Sol Picó Cia de Dansa – Mercat de les Flors). Oh, My God Barcelona! (opereta de Jacques Offenbach – Cia Bratislava – Dir.: Mònica Bofill. Teatre Auditori de Ripollet. Dia 21/10). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Vic, Cornellà de Llobregat (Festival de Pallassos), Barcelona, Festival Escena Poble Nou;Temporada Alta de Girona. Projecció del musical Miss Saigon, muntatge de Londres 2014 (en cinemes varis).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents:The Phantom of the Opera (música d’Andrew Lloyd Webber. Lletres de: Charles Hart i Richard Stilgoe. Temes: The Phantom of the Opera; Music of the Night; Masquerade i Point of No Return(original London cast, 1986). Oh, My God Barcelona (opereta de Jacques Offenbach. Adaptació de les lletres: Cia Bratislava. 1 Tema. Original Barcelona cast). Miss Saigon (Música de Michel Schönberg. Lletres de: Richard Maltby i Alain Boublil. Temes:The Heat is On i American Dream (original London cast, 2014). I de les bandes sonores originals dels films: Blue Velvet(Tema: Blue Velvet. Música i lletra: Bernie Wayne i Lee Morris. Cantat per Bobby Vinton). Sing Street (Cançó: The Riddle of the Model (autors: John Carney, Gary Clark i altres. Cantada per Ferdia Walsh-Peelo).

BUSCAR PER DIA

octubre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius