Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 24/10/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 525 – data d’emissió: 24-10-2016

  • ANIVERSARIS:   85 anys de l’estrena a Broadway del musical Red, Hot and Blue.80 anys de l’estrena del musical The Cat and the Fiddle.  Centenaris dels actors: Rosanno Brazzi i Peter Finch. 80 anys de l’estrena del film Swing Time (En alas de la danza) i 75 anys de l’estrena del film ¡Que verde era mi valle!.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:   Fuego en el mar (Gianfraco Rosi); Después de nosotros (Joachim Lafosse); Cuando tienes 17 años(André Techiné); Verano en Brooklyn (Ira Sachs); La chica del tren (Tate Taylor) i Yo, Daniel Blake (Ken Loach, estrena dia 28/10). Reposició: Grand Prix a la muntanya dels invents (Ivo Caprino, 1992). Altres films estrenats i no vistos: La propera pell; El contable; Mike and Dave buscan rollo serio i Hardcore Henry.  Cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès, Cine-Club Sabadell; Festival Filmets de Badalona; Festival In-Edit Beefeater; Casa Elizalde, Texas, Phenomena, Filmoteca. Noticies: Acaba exposició Philippe Halsman (Caixaforum, Barcelona).Yvonne Blake nova presidenta de l’Academia del Cine Espanyol. Publicació del llibre: El imperio del miedo d’Antonio José Navarro. Fiesta del cine (24-25-26 Octubre).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  In Memoriam. La quinta del biberón (de/dir.: Lluís Pasqual. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver).Les criades (de Jean Genet. Dramatúrgia i direcció: Genoveva Pellicer. La Seca – Sala Leopoldo Fregoli). Una vida al teatre (de David Mamet. Dir.: Moisés Maicas.La Seca – Espai Brossa). Terrenal. Pequeño misterio ácrata (de/dir.: Mauricio Kartum – Teatre de Salt, Temporada Alta de Girona). Celestina (de Fernando de Rojas. Dramatúrgia i direcció: José Luis Gómez. TNC- Sala Gran). Un tramvia anomenat Desig (de Tennesse Williams. Dir.: Oriol Tarrasón. Teatre Auditori de Ripollet, dia 4/11)  Gente bien (musical de La Cubana – Adaptació de la obra de Santiago Rusiñol. Dramatúrgia i direcció: Jordi Milán. Música i lletres: Joan Vives. Teatre Coliseum). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès, Manresa, Vic, Cornellà de Llobregat (Festival de Pallassos), Igualada, Barcelona, Temporada Alta de Girona.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents:Red,Hot and Blue (música i lletres: Cole Porter. Cançons (no provinents del musical original): Riding High (cantada per Kiri Te Kanawa);  Ours  i Goodbye Little Dream, Goodbye (cantades per Andrea Marcovicci) i It’s De-Lovely (cantada per Robbie Williams, de la banda sonora del film De Lovely). The Cat and the Fiddle (música de Jerome Kern. Lletra: Otto Harbach. Tema: She Didn’t Say “Yes”). Gente Bien (música i lletres: Joan Vives. Temes: Gente bien i Si, señor conde (cantades per La Cubana – Barcelona original cast, 2016). Renard o el llibre de les bésties (1 tema). I de les bandes sonores dels films: La condesa descalza (musica Mario Nascimbene. 1 tema). Lejos del mundanal ruido(música de Richard Rodney Bennett,1 tema). ¡Que verde era mi valle! (música d’Alfred Newman. 1 tema). Swing Time (música de Jerome Kern, lletres de Dorothy Fields. Temes: The Way You Look Tonight (Oscar millor cancó, 1936) i A Fine Romance (totes dues cantades per Fred Astaire).

BUSCAR PER DIA

octubre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius