Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 10/10/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 523 – data d’emissió: 10-10-2016

  • ANIVERSARIS:   50 anys de l’estrena del film Fahrenheit 451. Centenari del naixement del director George Sidney. 40 anys de l’estrena del musical The Robber Bridegroom. 55 anys de l’estrena del musical Milk and Honey.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Scaramouche (musical de Dagoll Dagom. Dramatúrgia i direcció: Joan Lluís Bozzo. Música d’Albert Guinovart. Lletres de: Joan Lluís Bozzo, David Pintó i Joan Vives. Teatre Victòria). Orestea – 1: Agamennone / 2 i 3: Coefore & Eumenidi (d’Esquil. Dir.: Luca de Fusco. Teatro Stabile di Napoli. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Llegué para irme (de/dir/int.: Gabriel Chamé Buendía. La Villarroel). El zoo de vidre (de Tennessee Williams. Dir.: Boris Rotenstein. Teatre Akadèmia). Repàs cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Parets del Vallès, Vic, Igualada, Terrassa, Cornellà de Llobregat, Barcelona, Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:   Spain in a Day (Isabel Coixet); La vaca (Mohamed Hamidi), Historia de una pasión (Terence Davies) i Un monstruo viene a verme (Juan Antonio Bayona).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Films: La reconquista (Jonás Trueba) i Sing Street (John Carney).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents (1 tema de cada): Fahrenheit 451 (música de Bernard Herrmann. Tema: Suite). Scaramouche (música de Victor Young, tema: Main Title); Un monstruo viene a verme (música de FernandoVelázquez. Tema. Conor despierta. Títulos iniciales). Sing Street (cançó: Drive It Like You Stole It, música i lletres: Gary Clark. Canta: Ferdia-Walsh-Peelo). Dels musicals següents: Scaramouche (música d’Albert Guinovart. Lletres de: Joan Lluís Bozzo,David Pintó i Joan Vives: Temes: 2 fragments musicals instrumentals i cançó: Scaramouche (cantada per tota la companyia. Original Barcelona cast, 2016). Milk and Honey (música i lletres de Jerry Herman; temes: Independence Day Hour i Milk and Honey (original Broadway cast, 1961). The Robber Bridegroom (música de Robert Waldman; lletres d’Alfred Uhry. Tema: Stole with Style, cantat per Barry Bostwick. Original Broadway cast, 1976).

BUSCAR PER DIA

octubre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius