Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 03/10/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 522 – data d’emissió: 3-10-2016

  • ANIVERSARIS:      Avui fa 75 anys de l’estrena del film El halcón maltés. Demà Susan Sarandon compleix 70 anys. 80 anys del naixement de Jim Henson.  65 anys de l’estrena a Broadway del musical A Tree Grows in Brooklyn.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA:  Amb Oriol Olivé, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell: presentació de la 23ª temporada (1er. trimestre).
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:   Elle (Paul Verhoeven); Captain Fantastic (Matt Ross); Vientos de La Habana (Félix Viscarret); Neruda (Pablo Larraín) i El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares (Tim Burton). Films no vistos i estrenats: Cigüeñas; El tiempo de los monstruos; Spain in a Day; La vaca; Sing Street; M. S. Dhony: The Untold Story; Juegos de família; La reconquista i Nikka Zaidar. Notícies: Separacions de Brad Pitt i Angelina Jolie i Naomi Watts i Liev Schreiber. Inici del Festival Internacional de  Cinema Fantàstic de Sitges (49 edició). Festival Rueda (als Texas). Cartellera: Cerdanyola, Verdi, Phenomena, Filmoteca.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Cinco tonos de color azul (de Proyecto Azul. Dir.: Paula Ribó. Sala Atrium). La luz más oscura (de/dir.: Sergi Vizcaino. Club Capitol. Sala Pepe Rubianes). L’aplec del Remei (de Josep Anselm Clavé. Dramatúrgia: Josep M. Miró. Dir.: “Wanda Pitrowska” (Xavier Albertí. TNC- Sala Gran). Kilómetres (de Marilia Samper i Meritxell Yanes. Dir.: Marilia Samper. Sala Beckett). Apunt puntual: Scaramouche (comentari setmana vinent). Repàs cartellera: Ripollet, Manresa, Sant Cugat, Viladecans, Barcelona, Temporada Alta de Girona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents (1 tema de cada): El halcón maltés (música d’Adolph Deutsch, tema: Main Title); The Rocky Horror Picture Show (música i lletres: Richard O’Brien. Cançó: Touch-a; Touch-a, Touch-A, Touch-me, cantada per Susan Sarandon i altres membres del film). Cristal Oscuro (música Trevor Jones. Tema: Overture). El gran golpe de los Teleñecos (música i lletres de Joe Raposo. Tema: The First Time It Happens, cantat per Jim Henson, Frank Oz i altres).Star Trek: Más allà (cançó: Sledgehammer, de i cantada per Rihanna). Dels musicals. A Tree Grows in Brooklyn (música d’Arthur Schwartz. Lletres de Dorothy Fields. 3 temes. Original Broadway cast, 1951). Billy Elliot (música d’Elton John. Lletres de Lee Hall. Tema: Grand Ma Song. Original London cast. Per un record musical de la intèrpret, l’actriu Ann Emery, recentment desapareguda).

BUSCAR PER DIA

octubre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius