Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 26/09/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 521 – data d’emissió: 26-9-2016

  • ANIVERSARIS:      75 anys de l’estrena del film Lady Hamilton; 25 anys de les estrenes dels films El rey pescador i El silencio de los corderos. 100 anys del naixement del dramaturg Antonio Buero Vallejo.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  L’inframón (de Jennifer Haley. Dir.: Juan Carlos Martel. Teatre Lliure –Gràcia). El darrer dia del cafè de la Granota (a partir de contes de Jesús Moncada. Dir.: Xisco Segura. La Seca – Espai Leopoldo Fregoli). El bon pare (de/dir.: David Plana. Teatre Borràs). A House in Asia (de/dir: Agrupación Señor Serrano. Teatre Lliure – Montjuïc).
  • Repàs cartellera: Ripollet, Parets del Vallès, Viladecans; Barcelona., Temporada Alta de Girona. Notícies: Àlex Rigola anomenat director d’una de les sales del Teatro del Canal. Trasllat de la Sala Beckett al Poble Nou.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA:  Amb Oriol Mor, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Ripollet: Balanç fins ara de l’Any Lorca i informació sobre les activitats que resten fins a finals d’any.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:   El hombre de las mil caras (Alberto Rodríguez); La puerta abierta (Marina Seresesky); Gernika (Koldo Serra); Florence Foster Jenkins (Stephen Frears); El porvenir (Mia Hansen-Love); Masaan (Neeraj Ghaywan); Los 7 magníficos (Antoine Fuqua). Films no vistos i estrenats: Baskin; Blanka; El gruñón; Caballo dinero; Neruda i Captain Fantastic.

BUSCAR PER DIA

setembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius