Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 19/09/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 520 – data d’emissió: 19-9-2016

  • ANIVERSARIS:      100 anys de la estrena del film Intolerancia de Griffith. 60 anys de la estrena a Broadway del musical Mr Wonderful. 25 anys de la mort del compositor Alex North.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films:   The Beatles: Eight Days A Week (Ron Howard); Suburra (Stefano Sollima) i Los hombres libres de Jones (Gary Ross). Films no vistos i que estan en la cartellera: Boi neón; Bridget Jones’s Baby; El futuro ya no es lo que era; El pincel mágico; El viaje de Unai; La revolució cantada; Morgan; Robinson, una aventura tropical;  La puerta abierta,Gernika; Lejos del mar; Cuerpo de élite; Mascotas; Peter y el dragón; Heidi; Kubo y las dos cuerdas mágicas; Siete vidas: este gato es un peligro; Human; El profesor de violín; La clase de esgrima; Mi vida a los 60; Los visitantes la lian; La leyenda de Tarzán; Juego de armas; Masaan; Experimenter; Nunca apagues la luz, Ahora me ves 2 i Nerve. Repàs cartellera: Cerdanyola, Texas, Verdi, Phenomena, Filmoteca. Notícies: Festival de Sant Sebastià, Palmarés de Venecia; Julieta cap als Oscar, Goya d’Honor a Ana Belen, Segon aniversari cinemes Texas. Premis Emmy 2016.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Avui no sopem (de Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez. Dir.: Pep Antón Gómez. Teatre Condal). La rebel·lia possible (de Javier Yagüe i Luis Garcia Araus. Dir.: José Sánchez Orosa. La Seca – Espai Brossa). El padre (de Florian Zeller. Dir.: José Carlos Plaza. Teatre Romea). Trilogia: Agrupación Señor Serrano: Brickman Brando Bubble  Boom; Katastrophe i A House in Asia (Teatre Lliure – Monjuïc). Repàs cartellera: Ripollet, Parets del Vallès, Barcelona. Notícies: Recaptació sessió teatral solidària al Teatre Lliure. Record musical d’Edward Albee.
  •  TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents:Intolerancia (música de Carl Davis, gravació especial de 1988, pel London Film Festival. 5 temes). The Beatles: Eight Days A Week (cançons de Paul McCartney i John Lennon. Temes: Love Me Do; I Want To Hold Your Hand; A Hard Day’s Night; Help i Eight Days A Week, totes interpretades per The Beatles). Los hombres libres de Jones (cançó: I’m Crying (composta i cantada per Lucinda Williams); Cuerpo de élite (cançó: Hola mi amor (de Boikot y Junco). ¿Quién teme a Virginia Woolf? (música d’Alex North, 1 tema). Series TV: El infiltrado (música de Víctor Reyes) i Juego de tronos (música de Ramin Djawadi).Del musical. Mr. Wonderful (música i lletres de: Jerry Bock, Larry Holofcener i George David Weiss; temes: Ethel Baby; Mr. Wonderful i Too Close For Comfort & Encore (interpretats per Sammy Davis Jr, i altres; Original Broadway cast, 1956)

BUSCAR PER DIA

setembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius