Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/09/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 519 – data d’emissió: 12-9-2016

  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’inici de la saga Star Trek. Tony Bennett ha complert 90 anys.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres:  Torna-la a tocar Sam (de Woody Allen, Dir.: Laia Vilardell- Amics del Teatre de Ripollet). Quan acabi la nit (del Col·lectiu Ls Santa, amb dramatúrgia de Laura Mihon. Dir.: Àurea Màrquez. Tantarantana Teatre). La flauta màgica (opera de W. Amadeus Mozart, amb llibret d’Emmanuel Schikaneder – Dir.: Suzane Andrade i Barrie Kosky. Gran Teatre del Liceu). Reposicions de les obres: Caiguts del cel (de Sebastien Thierry. Dir.: Sergi Belbel. Teatre Goya) i Othelo (de /dir.: Gabriel Chamé Buendia, a partir de la obra de William Shakespeare. Villarroel Teatre). Festa Barcelona aixeca el teló – Balanç temporada 2015-2016- Repàs cartellera teatral de Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: El espejo de los otros (Marcos Carnavale), Al final del tunel (Rodrigo Grande), Secuestro (Mar Targarona), Tarde para la ira (Raúl Arévalo), El elegido (Antonio Chavarrías), Cerca de tu casa (Eduard Cortés); 10 años y divorciada (Khadija Al-Salami), La estación de las mujeres (Leena Yadau); Sparrows (Gorriones) (Runar Runarsson); Pastel de pera con lavanda (Éric Besnard); Cafe Society (Woody Allen); Miles Ahead (Don Cheadle); El principito (Mark Osborne); Ice Age: El gran cataclismo (Mike Thurvadier i Galen T. Chu); Jason Bourne (Paul Greengrass); Star Trek: Más allá (Justin Lin);  Infierno azul (Jaime Collet Serra); No respires (Fede Alvarez); Criminal (Ariel Vromen); Blood Father (Jean-Franços Richet); Ben-Hur (Timur Bekmambetow); Escuadrón suïcida (David Ayer) i Cazafantasmas (Paul Feig). Repàs cartellera: Ben-Hur de William Wyler al Balmes i Espartaco de Stanley Kubrick al Phenomena. Propera estrena d’un documental sobre els Beatles.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Star Trek (serie de Tv, 1966. Música d’Alexandre Courage); Star Trek. The Movie (Música de Jerry Goldsmith. Main Tittle). Cerca de tu casa (cancó: No hay tanto pan, música i lletra de Sílvia Pérez Cruz, cantada per tot el repartiment). Miles Ahead (tema Solea (de Gil Evans, trompeta Miles Davis); Star Trek: Más allá (música de Michael Giacchino. Tema: Night on the Yorktown). Ghostbusters (versió 1984, Cançó: Ghostbusters (composta i cantada per Ray Parker Jr.). Cançó: Smile (originàriament del film Tiempos modernos (composta per Charles Chaplin. Cantada per Tony Bennett a duo amb Barbra Streisand). Cançó: I Left My Heart in San Francisco (composta per George Cory i Douglas Cross. Cantada per Tony Bennett). Òpera: La Flauta màgica (tema: Papagena, Papageno (música de W. Amadeus Mozart. Gravació de 1950, sota la direcció de Herbert von Karajan

BUSCAR PER DIA

setembre 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius