Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/08/2016

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 518 – data d’emissió: 27-8-2016. (Edició Festa Major)

  • ANIVERSARIS:      Robert Redford ha complert 80 anys
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Amics del Teatre de Ripollet, amb motiu de l’estrena de l’obra Torna-la a tocar, Sam de Woody Allen. Intervenen: Laia Vilardell (directora) i Jordi Rodriguez i Núria Mañosa (intèrprets).
  • ESTRENES DE TEATRE: Repàs dels espectacles que es veuran a Ripollet durant la Festa Major. Balanç del Grec 2016, amb els espectacles mes destacats a nivell internacional o local: De Stille Knacht, El preu, Lehman Brothers, etc i també algunes decepcions. Notícies:  Propera 36ª edició de la Fira del Teatre de Tàrrega. 12/9: Espectacle solidari: De Damasc a Idomeni. Repàs cartellera teatral de Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Emma Cohen, Carles Velat, Benet Rossell, José Monleón, Kenny Baker, Bud Spencer, Garry Marshall, Michael Cimino i Abbas Kiarostami.
  • ESTRENES DE CINEMA: Breus comentaris de films interessants estrenats durant l’estiu i encara en cartellera: Los caballeros blancos (Joachim Lafosse), Sunset Song (Terence Davies), Hello, My Name is Doris (Michael Showalter); Regreso a casa (Zhang Yimou), 600 millas (Gabriel Ripstein), El caso Fischer (Edward Zwick); Money Monster (Jodie Foster), Mi amigo el gigante (Steven Spielberg) i Miles Ahead (Don Cheadle).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Casablanca (tema: As Time Goes By, de Herman Hupfeld, interpretat per Doodley Wilson); El Golpe (tema The Entertainer, música de Scott Joplin); Tal como éramos (música de Marvin Hamlish); Memorias de África (música de John Barry), Dos hombres y un destino (música de Burt Bacharach), Copia certificada (música de Robert Hughes); El cazador (tema Cavatina, música de Stanley Myers), La puerta del cielo (tema: Waltz, música de David Mansfield); Pretty Woman (cançó idem, de Roy Orbison), Miles Ahead (tema idem, de Miles Davis i Gil Evans, interpretat a la trompeta per Miles Davis). Dels musicals: Carrousel (tema: Overture, música de Richard Rodgers, concert al Hollywood Bowl, sota la direcció de John Mauceri), Funny Girl (música de Jules Styne, lletres de Bob Merrill. Temes: Overture; I’m the Greatest Star; People; Don’t Rain on My Parade i Funny Gir/Finale (original London Cast, muntatge 2016,amb Sheridan Smith).

BUSCAR PER DIA

agost 2016
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius