Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/12/2015

EL SETÈ ART DE TALIA  -núm. 493-bis – data d’emissió: 7-12-2015

  • ANIVERSARIS: El dia 9, Kirk Douglas compleix 99 anys. 50 anys de l’estrena del musical The Roar of the Greasepaint.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de: Neus Català. Un cel de plom (de Carme Martí. Dir.: Rafel Duran- Teatre Auditori de Ripollet, dia 11). Medea (de Séneca. Dir.: Andrés Lima – Teatre Lliure de Montjuïc). Antígona (de Sófocles. Dir.: Miguel del Arco. Teatre Lliure de Montjuïc). Edipo (de Sófocles. Dir.: Alfredo Sanzol. Teatre Lliure – Montjuïc). Anton Txèkhov (de/dir.: Michael Pennington.Teatre de Salt (Temporada Alta- Girona). 73 raons per deixar-te (text i lletres de: Guillem Clua. Música de Jordi Cornudella. Dir.: Elisenda Roca. Teatre Goya). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès; Sabadell; Viladecans. Barcelona. Temporada Alta (Girona). Notícia:Premi Torneig de Dramatúrgia Catalana: Claudia Cedó. Apertura nou teatre: Eixample teatre.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Jaime Camino; Setsuko Hara; Robert Loggia; Luc Bondy; Saeed Jaffrey; Daniele Délorme; Joan Leslie; Betsy Drake; Fred Dalton Thompson i Colin Welland.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Ardor, la justícia de los débiles; Krampus; maldita Navidad; Los 3 Reyes malos; La religiosa i L’artèria invisible. Crítiques dels films: The Assassin (Hou Hsiao-Hsien), Paulina (Santiago Mitre); La calle de la amargura (Arturo Ripstein); Nadie quiere la noche (Isabel Coixet); En el corazón del mar (Ron Howard); El puente de los espias (Steven Spielberg); El viaje de Arlo (Peter Sohn); Techo y comida (Juan Miguel del Castillo) i Barcelona nit d’hivern (Dani de la Orden).
  • ’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Film Langosta de Yorgos Lanthimos.
  • EMES MUSICALS: Bandes sonores dels films següents,1 tema de cada: Espartaco (música d’Alex North. Love Theme); Carros de fuego (música de Vangelis), Nadie quiere la noche (música de Lucas Vidal); Barcelona,nit d’hivern (cançó: Nit de Reis, de Joan Dausà). Techo y comida (cançó: Els de dalt (de La Chama). I dels musicals: 73 raons per deixar-te (música de Jordi Cornudella. Lletra de Guillem Clua. Medley de cançons. Barcelona original cast). The Roar of the Greasepaint (música i lletres: Leslie Bricusse i Anthony Newley. Temes: The Joker i Who Can I Turn To, cantants per Anthony Newley. Original Broadway cast).

BUSCAR PER DIA

desembre 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius