Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 25/05/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 479 – data d’emissió: 25-5-2015

  • ANIVERSARIS: 150 anys de la publicació de la novel·la Alicia en el pais de las maravillas (de Lewis Carroll). 65 anys de l’estrena a Broadway del musical Peter Pan. Aquesta setmana Clint Eastwood compleix 85 anys.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Diagnòstic: Hamlet (de Maria Castillo. Teatre Auditori de Ripollet, dia 29 maig) i El Crèdit (de Jordi Galceran. Dir.: Sergi Belbel. Teatre Auditori de Ripollet, dia 5 Juny). Incerta glòria (de Joan Sales. Dramatúrgia i direcció: Sergi Belbel. TNC-Sala Petita). L’hort de les oliveres (de Narcís Comadira. Dir.: Xavier Albertí. TNC-Sala Gran). Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat, Festival Píndoles. OFF Villarroel, Bcn;  Romea: Feliç centenari, Mr. Welles. Breu comentari informatiu sobre La gavina de Txhekov, amb direcció de Boris Rottenstein, al teatre Akadèmia. Oferta preu entrades Guapos & Pobres. Vol Ras deixa el teatre després de 35 anys. Resum Premis Max de Teatre.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Cautivos; De Echevarría a Etxebarria; No todo es vigília; Ovnis en el barrio; Sicarivs: la noche y el silencio; Caza al asesino; 52 martes; Con la magia en los zapatos; Corn Island; Dando la nota: aún más alto; Lo mejor para ella i Upss!¿Dónde está Noé?. SI vistos, però no s’han pogut comentar: Una nueva amiga; La profesora de historia; Mad Max: furia en la carretera; Los Vengadores. La era de Ultrón i Poltergeist. Crítica de: La deuda (Barney Elliott). Repàs cartellera: Ripollet, Cine-Club UES Sabadell, Filmoteca,Phenomena (cicle Stanley Kubrick), Docs Bcn. Palmarés Festival de Cannes.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: film: Lazos de sangre (de Mike Binder) i final serie TV Mad Men (de Matthew Weiner, 7 temporades).
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films: Alicia en el pais de las maravillas (producció de Walt Disney, 1951, 8 cançons, autors diversos); Los puentes de Madison (música Clint Eastwood, arreglos Lennie Niehaus). Sèrie Mad Men (tema títols crèdit, música de RJD2). Dels musicals: Peter Pan (cançó Who Am I? Música i lletra: Leonard Bernstein, original Broadway cast); Here Lies Love (tema idem, música i lletra: David Byrne. Original London cast).

BUSCAR PER DIA

maig 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius