Skip to content
Menu
Infosport 18/05/2015

Aquesta setmana hem començat el programa fent-nos ressò de la lluita del Club Handbol Ripollet per l’ascens a Segona Catalana. En el duel per l’ascens, els ripolletencs van caure (28-24) a la pista del Vilamajor B i aquest proper dissabte, a les 20.45 hores, hauran de remuntar els quatre gols de desavantatge al Pavelló Joan Creus si volen pujar de categoria. No hi ha cap altre camí. Ho hem analitzat tot plegat amb el jugador Gerard Jordana.

Tot seguit, hem parlat amb un altre dels protagonistes de l’esport ripolletenc aquest passat cap de setmana. Llorenç Álvarez competia amb la selecció espanyola a la Copa Alemanya i ha assolit la medalla d’argent en la seva primera temporada com a sènior. Una magnífica fita que el patinador ens ha explicat a l’Infosport.

També hem parat l’atenció en el futbol. El Club de Futbol Ripollet jugava diumenge a casa contra un rival en la lluita per l’ascens, el Premià, i la derrota ripolletenca (0-1) ha entregat la segona posició de la classifició als del Maresme. Després de tres partits seguits sense guanyar, el Ripollet es complica el seu repte quan només resten dues jornades de campionat. Ara té un punt menys que el Premià i ja no depèn d’ell mateix. Hem analitzat la situació amb el míster, el Juan Carlos Torres.

A més, hem volgut fer balanç de la temporada femenina de futbol, que ja ha arribat a la seva fi. Per això, hem parlat amb la Katia Samper, que ens ha explicat que malgrat totes les adversitats l’equip ha donat la cara aquesta campanya. A més, ens ha desvetllat que la temporada vinent el Club de Futbol Ripollet no tindrà equip femení.

Així mateix, us hem apropat una altra de les bones notícies del cap de setmana. L’ascens del Can Mas Futsal a la Segona Catalana. Hem parlat de la fita amb el Manuel Vico, alma màter i jugador de l’equip, que a més de repasar la temporada ens ha parlat de la propera campanya.

En futbol sala també hem volgut fer balanç de la temporada del primer equip masculí del Futbol Sala Ripollet, que va acabar el campionat fa pocs dies. La lluita per entrar a la Copa del Rei no va reeixir finalment, però l’equip ha fet una meritòria cinquena plaça. Fa només sis dies que el tècnic, Nico Seoane comunicava que no continuarà a la banqueta després de cinc temporades al capdavant. Hem comentat tots aquests aspectes amb un dels jugadors, el Sergio Oruj.

Per acabar, hem tancat el programa parlant de bàsquet. El Club Bàsquet Ripollet masculí no ha pogut aconseguir l’ansiat ascens a Copa Catalunya en sumar dues derrotes aquest passat cap de setmana al triangular de la fase d’ascens davant el Bisbal Bàsquet i l’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia. Hem parlat amb un dels jugadors de l’equip, l’Albert Ortega, de les possibilitats de que l’equip esperi alguna renúncia.

El proper dilluns, més actualitat esportiva de Ripollet a l’Infosport. A partir de les 19.05 h.

BUSCAR PER DIA

maig 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius