Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/05/2015

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 477 – data d’emissió: 11-5.2015

  • ANIVERSARIS: 110 anys del naixement de Henry Fonda. 55 anys en cartell a Broadway del musical The Fantasticks (que s’acomiada de Broadway).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Asterix: la residencia de los dioses; Difret; Lecciones de amor; Lo mejor de mi; Pos eso; Que extraño llamarse Federico; Tiempo sin aire; Vengadores: la era de Ultrón; Walking on Sunshine; A esmorga; El viaje más largo; El gurú de las bodas; Güeros; Las altas presiones; Minúsculos: el valle de las hormigas perdidas i Sweet Home. Crítiques del films: Mandarinas (Zaza Urushadze); A cambio de nada (Daniel Guzmán), Hipócrates (Thomas Lilti), Suite francesa (Saul Dibb) i La canción del mar (Tomm Moore).  Repàs de la cartellera: Cerdanyola, Sant Cugat, Cine-Club UES de Sabadell;Viladecans, Cinemes Texas, Cinema Boliche, Phenomena, Filmoteca, sessió Sing-Along. Informació Festa del Cinema (dies 11-14 maig) i de la 68ª edició del Festival de Cannes.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: The Show Must Go On (de Jérôme Bel. Mercat de les Flors); Mots de ritual per a Electra (de Josep Palau i Fabre. Dir.: Jordi Coca. TNC-Sala Tallers); Cleòpatra (de/dir.: Iván Morales – Espai Lliure); Guapos y pobres  (de/dir.: Xavier Torras i Toni Martin. Teatre Goya).Repàs cartellera: Ripollet: Mi suegra es increïble i Pathi Diphusa (La Careta Teatre); Nits de música; Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat,Viladecans, Parets del Vallès, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona. Breu repàs de les nominacions als premis Max de teatre i Premis Tony. Complement del comentari de la cartellera de Londres: Obra Memphis.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: Memphis (Música i lletres. David Bryan; Lletres i llibret: Joe di Pietro. 7 temes, original Broadway cast). The Fantasticks (Música: Harvey Schmidt. Lletra: Tom Jones. Tema. Try To Remember – original Broadway cast). Dels films: La canción del mar )(música de Bruno Coulais. 1 tema), En el estanque dorado (música de Dave Grusin. 1 tema). La Cenicienta (versió de Kenneth Branagh. 3 temes de Patrick Doyle i el tema: Bbibidi-Bobbidi-Boo, de Mark David, Al Hoffman i Jerry Livingstone, cantat per Helena Bonham-Carter). Alta sociedad (música i lletra, Cole Porter. Tema: You’re Sensational, cantat per Frank Sinatra).

BUSCAR PER DIA

maig 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius