Skip to content
Menu
Infosport 20/04/2015

Aquest dilluns hem començat el programa parlant de la gran notícia esportiva del cap de setmana: el Futbol Sala Ripollet Femení ha aconseguit el campionat de lliga de Divisió d’Honor Catalana, després de vèncer el Martorelles (6-4) i s’ha guanyat una plaça per a la propera temporada a la segona categoria estatal. Ens han visitat a l’Infosport les dues capitanes de l’equip, la Lali Gil i la Carmen Quirós, que ens han explicat com han viscut aquest èxit. Des del programa hem fet una crida pública per trobar un spónsor per a l’equip i així fer viable econòmicament el que s’ha aconseguit sobre la pista.

També està d’enhorabona el primer equip masculí del Club de Futbol Ripollet. Diumenge es va emportar el triomf d’un camp on no ho havia aconseguit ningú aquesta temporada, al de la Guineueta (2-3) i retorna a la segona posició de la classificació després de la derrota del Premià. El conjunt entrenat per Juan Carlos Torres depèn de si mateix en les sis jornades que resten de lliga per assolir la plaça de promoció d’ascens. Un dels jugadors, l’Héctor Alcañiz, ens ha explicat com afronta aquest repte l’equip.

Sense deixar el futbol, també hem parlat de la Peña Deportiva Pajaril, que dijous es quedava sense tècnic, per la marxa de Javier Varela, i dissabte posava fi a les seves opcions de lluitar per aconseguir la plaça de promoció d’ascens en caure derrotat al camp de l’Atlètic Sant Jus (4-0). L’Ignasi Minuesa ens ha explicat que el marcador no va fer justícia a l’esforç de l’equip, que diu, ha de mantenir el cap alt fins a final de temporada.

També ens hem apropat a una altra derrota d’aquest cap de setmana, la del primer equip masculí del Club Bàsquet Ripollet. Va caure derrotat (68-53) contra el CN Terrassa, un rival directe en la lluita per entrar a la fase d’ascens. Els egarencs tenen ara les mateixes victòries que els ripolletencs, però els blaus tenen el bàsquet average al seu favor per mantenir-se en la quarta plaça de la classificació de la Primera Catalana, l’última que dóna bitllet per intentar buscar l’ascens de categoria a Copa Catalunya. Haurà de defensar-la amb força en les últimes tres jornades del campionat.

Per tancar el programa, us hem explicat una altra de les bones noves del cap de setmana: la classificació de Club Handbol Ripollet per a la fase d’ascens a la Segona Divisió Catalana. Tot i perdre en la penúltima jornada de lliga (29 a 28 a Santpedor), l’equip de Santi Llop ha assolit aquesta fita. Precisament ho hem comentat amb el tècnic ripolletenc, qui ha assegurat que l’equip sortirà a per totes a la fase d’ascens.

BUSCAR PER DIA

abril 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius