Skip to content
Menu
Infosport 13/04/2015

Després de l’aturada per la Setmana Santa, ha tornat l’Infosport a Ripollet Ràdio.

Aquesta setmana hem començat el programa parlant d’handbol. Ho hem fet amb el Xavier Ayala, porter del Club Handbol Ripollet, que diumenge va aconseguir un triomf molt i molt important (26 a 25 contra el Cardedeu B) per poder estar a la fase d’ascens a Segona Catalana. El Xavier ens ha parlat de com veu a l’equip en aquest tram tan important de la temporada.
També hem comentat una altra de les bones notícies del cap de setmana: el triomf del Club de Futbol Ripollet (1-0 davant la Catalana). Aquesta victòria fica de ple de nou en la lluita per assolir la plaça de promoció d’ascens al conjunt entrenat per Juan Carlos Torres. N’hem parlat del triomf i del que resta de campanya amb el jugador vermell Sergio Carballo.
Una altra de les informacions destacades que hem explicat al programa és que el primer equip del Club Tennis Ripollet es manté al capdavant de la classificació de la Primera Divisió Catalana quan només resta una jornada per acabar el campionat. Ho hem comentat amb un dels membres de l’equip, Iván Parralejo, que ens ha comentat que l’equip no s’esperava per res estar en aquesta situació en aquest moment de la temporada perquè mai ha aconseguit el títol que ara té tan aprop.
En el programa també ens hem fet ressò  de la derrota del femení del Futbol Sala Ripollet a la pista del Teià (3-1), un rival directe en la lluita pel títol. Tot i això, el conjunt entrenat per Iván Beas segueix al capdavant de la classificació, amb sis punts d’avantatge sobre Teià i Concòrdia, quan només resten nou punts en joc. Hem parlat amb el tècnic del partit i dels tres passos que resten per assolir el títol i, de camí, l’ascens a la segona divisió estatal.
Per tancar aquesta edició de l’Infosport ens hem apropat una mica al triomf del primer equip masculí del Club Bàsquet Ripollet (69-62 enfront el CB Sant Jordi). Els blaus continuen quarts a la classificació, la darrera plaça que dóna el bitllet per a la fase d’ascens. I només queden quatre jornades per acabar la fase regular.
El final de temporada promet, i molt, i us el continuarem explicant setmana rere setmana al programa Infosport, a Ripollet Ràdio.

BUSCAR PER DIA

abril 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius