Skip to content
Menu
Infosport 27/04/2015

En aquest programa ens hem apropat a la victòria del Club de Futbol Ripollet (3-1) davant el Sant Pol, que el consolida en la segona plaça de la classificació del grup 2 de Segona Catalana. El tècnic Juan Carlos Torres ens ha explicat com veu aquest emocionant final de temporada, en el qual l’equip depèn d’ell mateix per assolir l aplaça de promoció d’ascens.

També hem volgut conèixer més a fons el triomf del primer equip del Club Bàsquet Ripollet a la pista de l’Sferic Terrassa (58-79). Aquest resultat situa als blaus en tercera posició de la lliga de Primera Catalana quan només resten dues jornades, una posició que els donaria el bitllet per disputar la fase d’ascens. L’Albert Ortega ens ha explicat com veu les possibilitats de l’equip per assolir el repte.

En tennis taula s’ha acabat la fase regular de la lliga de Primera Nacional masculina, i el Club Tennis Taula Ripollet ha completat una campanya impecable: 22 triomfs en 22 partits. Hem parlat amb un dels membres de l’equip, Miquel Arnau sobre com veu les opcions a la fase d’ascens a la categoria de plata estatal, que es disputarà al maig.

També hem parlat de la derrota del Can Mas Futsal, en el seu partit a la pista del líder, el Castellbell (2-1). Hem conversat amb el Carlos Carvajal, un dels jugadors de l’equip, que segueix depenent d’ell mateix per pujar de categoria quan li resten cinc partits de lliga.

A més, hem volgut explicar-vos una de les grans notícies d’aquest passat cap de setmana. El primer equip Club de Tennis Ripollet s’ha proclamat campió de la Lliga Catalana per primera vegada en la història. Amb l’Àlex Moya, capità de l’equip, hem comentat les claus d’aquesta magnífica temporada, on només han perdut 3 partits en 18 jornades.

Per tancar el programa, hem tingut de nou l’habitual secció ‘Febre d’esport’, en la qual ens apropem a l’esport de base ripolletenc. Avui ens han visitat els jugadors i l’entrenador de l’aleví A del Club de Futbol Ripollet, que s’ha proclamat campió de la Segona Divisió Catalana. Ells ens han explicat com han aconseguit fer-se amb el títol a falta de cinc jornades per al final del campionat, després de sumar 23 triomfs en 23 partits.

BUSCAR PER DIA

abril 2015
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius