Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 06/05/2013
  • ANIVERSARIS: Avui 100 anys del naixement de l’actor Stewart Granger. 40 anys de l’estrena dels films: Luna de papel i Horizontes perdidos. 30 anys de la mort de l’actriu Gloria Swanson i 40 anys de la mort del dramaturg, actor i compositor Noël Coward.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb l’actor CARLOS FUENTES,a propòsit del projecte teatral a Bcn: Miniteat3.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: De jueves a domingo, El método Arrieta, Scary Movie 5 i Tango libre. Critiques del films: La gran boda (Justin Zachan); Dos más dos (Diego Kaplan); 7 cajas (Juan Carlos Maneglia i Tana Schembori), El ejercicio del poder (Pierre Scholler), Tomboy (Céline Sciamma), Noches de vino y copas (Ole Christian Madsen) i La nostra vita (Daniele Luchetti).ESTRENES DE TEATRE: Clinc! (Cia. Pep Bou, a Ripollet, divendres dia 10), Els feréstecs (de Carlo Goldoni, dir.: Lluis Pasqual, Teatre Lliure de Montjuïc), Llibertat! (de Santiago Rusiñol, Dir.: Josep Maria Mestres, TNC-Sala Petita). 9 Maletes (De/Dir.: Joaquin Oristrell, Sala Muntaner i dia 24 a Ripollet). Shopping and Fucking (de Mark Ravenhill, dir.: Oriol Rovira. Tantarantana Teatre).
  • L’HORA DELS ADÉUS:Mort del compositor Armando Trovajoli, l’actriu Deanna Durbin i record del músic Bebo Valdés.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals dels films: Los contrabandistas de Moonfleet (música de Miklos Rozsa), Scaramouche (música de Max Steiner), Luna de papel (tema: Es solo una luna de papel, a càrrec de Paul Witheman i la seva orquestra), Horizontes perdidos (cançó principal, música de Burt Bacharach, lletra Hal David), La nostra vita (música Franco Piersanti), El crepúsculo de los dioses (música de Franz Waxman), La família (música Armando Trovajoli), Chico y Rita (tema de Bebo Valdés). Cançó: When April Sings (cantada per Deanna Durbin) i 1 tema de cada dels musicals originals: After the Ball i Pacific 1860 (música i lletra Noël Coward).

BUSCAR PER DIA

maig 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius