Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 29/04/2013
  • ANIVERSARIS: 30 anys de les estrenes dels films The Hunger (El ansia ) i Local Hero (Un tipo genial), 70 anys de l’estrena del film Yo anduve con un zombie. 70 anys de l’estrena del musical de Broadway Oklahoma.
  • L’ENTREVISTA DELD IA: Entrevista amb el director Marcel Barrena, director del film Món petit, que el dijous 2 es projecta a Cerdanyola.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: L’or del Rin (opera de Richard Wagner. Gran Teatre del Liceu). Que vaya bonito (de/dir.: Jorge Yaman Serrano. La Seca- Espai Brossa. L’estranger (d’Albert Camus. Dir.: Carles Alfaro. Teatre Lliure de Gràcia. Dubte (de John Patrick Shanley. Dir.. Silvia Munt. Teatre Poliorama).
  • ESTRENES DE CINEMA. Films no vistos: El ejercicio del poder, La nostra vita, La venta del paraiso,Un gran equipo i Noche de vino y copas. Crítiques del films: Los Nibelungos de Fritz Lang, 1924 (projecció única al Gran Teatre del Liceu). Un été brulant (Un verano ardiente) de Philippe Garrrel, Combustión de Daniel Calparsoro, Ayer no termina nunca de Isabel Coixet, On the Road (En la carretera)de Walter Salles, Iron Man 3 de Shane Black, ,Memrias de un zombie adolescente de Jonathan Levine i La caza de Thomas Vinterberg.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films: Local Hero (música Mark Knopfler), Memorias de un zombie adolescente (música Marco Beltrami), Yo anduve con un zombie (música Roy Webb) (1 tema de cada). Del film Los últimos días (música de Fernando Velázquez, dos temas). De la opera Lakme (música de Léo Delibes, 1 tema) i del musical Oklahoma (música de Richard Rodgers i llletres de Oscar Hammerstein II, 5 temes).

BUSCAR PER DIA

abril 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius