Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 22/04/2013
  • ANIVERSARIS: 65 Aniversari del compositor Stephen Schwartz. Avui Jack Nicholson fa 76 anys. Demà 55 anys de l’estrena del film Sed de mal d’Orson Welles.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: El payaso, Memorias de un zombie adolescente, On the Road (En la carretera), Serie B, Nana, Un lugar donde refugiarse, Un verano ardiente, Nacho Duato: Danse la danse. Critiques dels films: Oblivion (Joseph Konsinski), To the Wonder (Terrence Malick), Alacrán enamorado (Santiago A. Zannou) i Tipos legales (Fisher Stevens)
  • L’OPINIÓ DE RAMÓN OLIVER (Cinema i TV): La caza (Thomas Vintenberg), serie TV: Hannibal, sobre l’actor Mads Mikkelsen i Tierra prometida (Gus van Sant).
  • ESTRENES DE TEATRE: Oleanna (de David Mamet, Dir.:David Selvas, el divendres a Ripollet). Nits de musica a Ripollet: 200 anys de Verdi. Obres de Paris: Sunday in the Park with George (de Stephen Sondheim, Theatre Châtelet), Sister Act (musica Alan Menken, Theatre Mogador), i exposició Jacques Demy a la Cinémathèque de Paris.
  • CARTELLERA: Repàs cartellera Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Barcelona, Festival Cinema d’Autor, Filmoteca de Catalunya (Congrés FIAF).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: Godspell, Children of Eden, Pippin, The Baker’s Wife i Wicked (música de Stephen Schwartz, 1 tema de cada). Del musical Sunday in the Park with George (música i lletra de Stephen Sondheim, versión Londres, 2010, tema Sunday). Del musical: Sister Act (música Alan Menken, lletres Glenn Slater,adaptació francesa: Nicolas Nebot, tema Sister Act, cantat per Kania). Opera Nabucco (música Giuseppe Verdi, 1 tema). 1 tema de les bandes sonores originals dels films: Sed de mal (música Henry Mancini), El resplandor (música Wendy Carlos) i Las señoritas de Rochefort (música de Michel Legrand, lletra de Jacques Demy).

BUSCAR PER DIA

abril 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius