Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 13/05/2013

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 406 bis – data d’emissió: 13 de maig de 2013

  • ANIVERSARIS: 110 anys del naixement del director Vincente Minnelli.70 anys de l’estrena del film Cabin in the Sky, 65 anys de l’estrena del film El pirata i 60 anys de l’estrena del film Melodias de Broadway 1955 (tots de Minnelli). 70 anys de l’estrena del film Hello,Frisco Hello. 30 anys de l’estrena del film Flashdance. Ahir Burt Bacharach va cumplir 85 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA:  Films no vistos: La mula, Mussolini va a morir, Emergo. Crítiques dels films: Rebelde (War Witch) de Kim Nguyen. Díaz. No limpiéis esta sangre de Daniele Vicari. Stoker de Park Chan-Wook. Objetivo: La Casa Blanca d’Antoine Fuqua. A Cerdanyola: No i Amor.
  • L’opinió de Ramon Oliver: El Impostor de Bart Layton i Close-Up de Abbas Kiarostami.
  • L’HORA DELS ADÉUS:  Mort de Ray Harryhausen, Alfredo Landa, Marivi Bilbao, Constantino Romero, Ángel Alcázar, Lee Blank, Phil Ramone, Alfredo Guevara, Matt Mattoy i Tomás Picó.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de cadascuna de les bandes sonores originals del films: Cabin in the Sky (cançó de Vernon Duke i Harold Arlen, Happiness is a Just Thing Calle Joe, nominada a l’Oscar i cantada per Ethel Waters); Hello, Frisco Hello (cançó Harry Warren i Marck Gordon, You’ll Never Know, guanyadora del Oscar i cantada per Alice Faye); Flashdance (cançó de Giorgio Moroder, Flash Dance… what a Feeling, cantada per Irene Cara); Alfie (cançó de Burt Bacharach i Hal David, tema Alfie, cantat per Cilla Black). Anna Karenina (música de Dario Marianelli), Jasón y los Argonautas (música de Bernard Herrmann), Simbad y la princesa (música de Bernard Herrmann). El árbol del penitente (música de Roque Baños). Del film El Pirata (música de Cole Porter, 3 temes). Del film Melodias de Broadway 1955 (cançons de Howard Dietz i Arthur Schwartz, 2 temes). Del musical de teatre: Sweeney Todd, el barber diabòlic de Fleet Street (cançons de Stephen Sondheim, 2 temes de la versió catalana cantats per Constantino Romero, acompanyat de Xavier Ribera i Vicky Peña).

BUSCAR PER DIA

maig 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius