Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/02/2013
  • ANIVERSARIS:  Kim Novak ha complert 80 anys. 60 anys de l’estrena del film Peter Pan (Walt Disney), 60 anys estrena a Broadway del musical Hazel Flagg. Aniversaris literaris: 250 Anys mort Pierre de Marivaux, 50 anys mort de Sylvia Plath i 200 anys publicació novel·la Orgullo y prejuicio de Jane Austen.
  • ESTRENES DE CINEMA: Comentari a la 27ª cerimònia dels Premis Goya de Cinema (2012). Films no vistos: A Film About Kids and Music: The Sant Andreu Jazz Band, Blackie y Canuto, Un tros de formatge i Un planeta solitario. Crítiques dels films: Dos días en Nueva York (Julie Delpy), Un plan perfecto (Michael Hoffman), La trama (Allen Hughes) i La jungla:un buen día para morir (John Moore).
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentaris de les obres: Memòria Europea: centenari de August Strindberg. Lectures dramatitzades de 2 obres de Strindberg: La tempesta (dir. Juan Carlos Martel) i La casa cremada (dir. Lluis Pasqual – Teatre Llliure de Gràcia). Santi Millán Live! (Dir. Santi Millán – Club Capitol, Sala Pepe Rubianes). Game Over (musical, dir./dramt.: Jaume Giró -Teatre Almeria) i Groenlàndia (de / dir.: Jordi Faura. TNC-Sala Tallers).
  • NOTÍCIES: Repàs cartellera Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat i Sabadell. Premis Bafta de Cinema. Antipremis YoGa (24ª edició). Doctorat Honoris Causa de la Complutense a Núria Espert. Premis Sindicat de Productors USA. Palmarès Festival de Berlín. Comentaris a les exposicions següents: El Paral·lel. 1894-1939 (CCCB). El circ al cinema (Castell de Figueres). Una vila al cinema. Rodatge de La Plaça del Diamant a Gràcia (fotos de Josep M.Contel, Teatre Lliure de Gràcia). Joan Brossa: Escolteu aquest silenci (La Seca – Espai Brossa) i El film a l’agulla – Cinema i Moda (Filmoteca de Catalunya).
  • TEMES MUSICALS:  1 tema de cadascun dels films següents: Picnic (música: George Dunning), Vértigo (música de Bernard Herrmann), Blancanieves (banda sonora de Alfonso de Vilallonga, i cançó: No te puedo encontrar, de Pablo Berger i Chicuelo, cantada per Silvia Pérez Cruz), Peter Pan (2 cançons amb música de Sammy Fain i lletra de Sammy Cahn); Orgullo y prejuicio (música: Dario Marianelli) i Tootsie (cançó amb música de Dave Grusin i lletra de Alan i Marilyn Bergman. Cantada per Steven Bishop). Del musical de Broadway  Hazel Flagg (3 cançons, música de Jule Styne i lletra de Bob Hilliard). Un tema de l’obra Groelàndia (Rap del Rem, música de Lucas Ariel Vallejo, lletra: Jordi Faura. Canta. Oscar Castellví).

BUSCAR PER DIA

febrer 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

BUSCAR PER MES

Arxius