Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 25/02/2013
  • ANIVERSARIS: 25 anys de la mort del compositor Frederick Loewe
  • ESTRENES DE CINEMA: Tertúlia sobre 85ª entrega dels Premis Oscar (Oscar 2012) entre Joana Raja i Ramon Oliver.  Films no vistos: El brujo frente al espejo. Si fuera fácil i La extraña vida de Timothy Green. Critiques dels films: Mapa (Leon Siminiani); Blue Valentine (Derek Cianfrance), Siete Psicópatas (Martin McDonagh), Atlas de las nubes (Andy i Lana Wachoswky, i Tom Tykwer) i Searching for the Sugar Man (Malik Bendjelloul).
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: Els dolents de William Shakespeare (de Steven Berkoff, Dir. Ramon Simó. Teatre Auditori de Ripollet). Memória Europea: Georg Buchner: Lectures dramatitzades de Woyceck – La mort de Danton i El correu de Hessen  (fragments). (Dir. David Selvas, Teatre Lliure de Gràcia). Somni (Dramaturgia i direcció:Mercé Vila Godoy. La Seca-Espai Brossa). El don de las sirenas (de Pere Riera. Dir.. Nelson Valente. Sala Beckett). + Cartellera Ripollet, Sant Cugat,Xicsnefils, Filmoteca i Bcn.
  • TEMES MUSICALS: My Fair Lady (Original Broadway Cast, 2 temes), Camelot (original Broadway cast,1 tema), Brigadoon (London revival cast, 1 tema) i La leyenda de la ciudad sin nombre (film, 1 tema) tots mùsica: Frederick Loewe. Lletra. Alan Jay Lerner). 1 tema de les bandes sonores dels flms: Skyfall (cancó Adele), Argo (Alexandre Desplat), La vida de Pi (Mychael Danna), Mapa (tema Etta James) i Searching for the Sugar Man (tema de Rodriguez). 1 tema de  l’espectacle: Le llaman copla (Vaselina, (Arbelda-Villán).

BUSCAR PER DIA

febrer 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

BUSCAR PER MES

Arxius