Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/02/2013
  • ANIVERSARIS: Demà 40 anys mort del compositor Benjamin Frankel. Centenari naixement de Danny Kaye i Victor Mature. Dia 12: Kim Novak fa 80 anys.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Dispara / Agafa tresor / Repeteix (de Mark Ravenhill. Dir.: Josep Maria Mestres, Teatre Lliure-Fabià Puigserver). Quan despertem entre els morts (de Henrik Ibsen. Dir.: Ferran Madico. TNC-Sala Petita). Els contes d’Hoffman (opera de Jacques Offenbach. Llibret de Jules Barbier. Dir.: Laurent Pelly – Gran Teatre del Liceu). Senzillament complicat (de Thomas Berrhard. Dir.: Moisés Maicas. Círcol Maldà). Adverténcia per embarcacions petites (de Tennessee Williams. Dir.: Joan Castells. Versus Teatre). Le llaman copla (de Marc Vilavella i Marc Samboia. Versus Teatre).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Joan Dalmau, Stuart Freeborn, John Kerr i Patty Andrews.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos. Entre maestros, Marina Abramovic. The Artist is Present i Muertos de amor. Critiques dels films: No (Pablo Larraín), Mamá (Andy Muschietti), Gangster Squad (Ruben Fleischer) i Las ventajas de ser un marginado (Stephen Chbosky).
  • CARTELLERA: De Ripollet, Barcelona, Filmoteca, Sant Cugat, Cerdanyola, Sabadell
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de les bandes sonores dels films: La importancia de llamarse Ernesto, La maldición del hombre lobo, La noche de la iguana  i El Niño y el unicornio (tots de Benjamin Frankel), Follow the Boys (tema cantat per The Andrew Sisters), Star Wars (La Guerra de la galaxias) (de John Williams), La túnica sagrada (Alfred Newman), Me enamoré de una bruja (George D            unning), Mamá (Fernando Velázquez, 2 temes). Del film musical Hans Christian Andersen (Frank Loesser) + The Tubby Tuba Song (George Klevinsinger i Paul Tripp), tots dos cantats per Danny Kaye. 3 temes del musical Le llaman Copla (cantats per la companyia, autors diversos). 1 tema de la opera Els contes de Hoffman (Jacques Offenbach).

BUSCAR PER DIA

febrer 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

BUSCAR PER MES

Arxius