Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 04/02/2013
  • ANIVERSARIS: Avui Marisol fa 65 anys. 20 anys de la mort de Joseph L. Mankiewicz. 100 anys inauguració Grand Central Station de Nova York. 80 anys de l’estrena a Broadway del musical Pardon My English.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Jordi Mena, del Cine-Club Xicsnefils de Cerdanyola del Vallés.
  • ESTRENES CINEMA: Crítiques dels films: Proyecto Nim (James Marsh), Ai Wei Never Sorry (Alison Klayman), La banda Picasso(Fernando Colomo), Hitchcock  (Sacha Gervasi), Bestias del sur salvaje (Benh Zeitlin), El último desafio (Kim Jee-Woon), ¡Rompe Ralph! (Rich Moore), El vuelo (Robert Zemeckis) i El lado bueno de las cosas (David O. Russell). Comentari dels V Premis Gaudí (entrega 3/2/2013).
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: La historia del zoo (d’Edward Albee,dir.: Anna Sabaté- Sala Atrium), Adreça desconeguda (de Kathrine Kressmann Taylor, Dir.: Lluís Homar, Sala Villarroel); Sí, primer ministre (d’Antony Jay i Jonathan Lynn, dir.: Abel Folk- Teatre Condal).
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de les bandes sonores dels films: Un rayo de luz Tómbola (cantats per Marisol); Psycho (Bernand Herrmann), Eva al desnudo Carta a tres esposas (Alfred Newman), Rompe Ralph (Buckner & Garcia), El lado bueno de las cosas(Danny Elfmann) i El rey pescador (George Fenton). Tema de la sintonia de la sèrie de TV: Alfred Hitchcock presenta. 2 temes del musical Pardon My English (música: George Gershwin,Lletres: Ira Gershwin. Cantats per Ella Fitzgerald)

BUSCAR PER DIA

febrer 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

BUSCAR PER MES

Arxius