Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 28/01/2013
  • ANIVERSARIS: 25 anys de l’estrena a Broadway del musical The Phantom of the Opera. 65 anys de l’estrena del film El tesoro de Sierra Madre (John Huston).
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: El cazador, El vuelo, La banda Picasso, Juan Marsé habla de Juan Marsé i Proyecto Nim.Critiques dels filmsLincoln (Steven Spielberg), Movie 43 censurada (Peter Farrelly i altres), Django desencadenado  (Quentin Tarantino), Tabu (Miguel Gomes), Il Villaggio di Cartone (Ermanno Olmi), El cuarteto (Dustin Hoffman) i Coriolanus (Ralph Fiennes). Ressenyes breus de: Bestias del sur salvaje, El lado bueno de las cosas Rompe Ralph. La opinió de Ramon Oliver: La noche más oscura (Kathryn Bigelow) i la sèrie de TV, Homeland. Breu comentari nominacions als Premis Gaudi.
  • ESTRENES TEATRE: A Ripollet: Vivir como perros Litus (de /dir:. Marta Buchaca, Teatre Auditori, divendres 1 Febrer).Cosmètica de l’enemic (de Amelie Nothomb, dir.: Magda Puyo, Sala Muntaner) i Midsummer, una comèdia amb cançons (de David Greig, Dir.: Roberto Romei – Tantarantana Teatre).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Jaime Salom, Harry Carey Jr., Manolo González, Curro Vélez, Luis Lázaro, Paulo Rocha, Marcel Sisniega i Michael Winner.
  • TEMES MUSICALS: The Phantom of the Opera (musical, Andrew Lloyd Webber, lletres de Charles Hart, 3 temes). 1 tema de cadascuna de les Bandes Sonores dels films: Lincoln (música John Williams), Django desencadenado (Luis Bacalov), La vida de Pi (Mychael Danna), La dama perversa (Tony Banks) i El tesoro de Sierra Madre (Max Steiner). I una canço de l’obra: Midsummer (mús. Gordon McIntyre, adaptació catalana: David Pintó).

BUSCAR PER DIA

gener 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius