Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 21/01/2013
  • ANIVERSARIS: 50 anys estrena del film Cautivos del mal. Avui: 75 anys mort de Géorges Mélies i  54 anys mort de Cecil B.DeMille. 20 anys mort Audrey Hepburn. 45 anys estrena a Broadway del musical: The Happy Time.
  • ENTREVISTA:  Amb Pere Sallent, cinemes El Punt de Cerdanyola, sobre la “tarifa plana o El Puntàs”.
  • ESTRENES TEATRE:  Critiques de les obres: A qui a casa torna (de Harold Pinter, dir.: Salvador Esplugas, Versus Teatre), Els nostres tigres beuen llet (de/dir.: Albert Espinosa, TNC-Sala Gran), La tardor barcelonina (de Francesc Pujols, dir. Felix Pons, La Seca-Espai Brossa), Over the Moon. La vida amb les notes de Jonathan Larson (musical amb temes de Jonathan Larson. Dir: David Pintó. Teatre Almeria), El diccionario (de Manuel Calzada Pérez. Dir.: José Carlos Plaza. Teatre Romea). Blackbird (de David Harrower. Dir.:Lluís Pasqual, Teatre Lliure de Gràcia) i Si existeix, encara no ho he trobat (de Nick Payne. Dir: Marilia Samper. Sala Beckett).
  • LA HORA DE L’ADÈU: Mort de: Nagisha Oshima, Fernando Guillén, Jon Finch, David R.Ellis i Charles Durning.
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: El corazón del roble; Moscati: el médico de los pobres, Nameless: Ganster Tabú.Crítiques dels filmsJack Reacher (Christopher McQuarrie), El hombre de las sombras (Pascal Laigier), The Master (Paul Thomas Anderson), Volver a nacer (Sergio Castellito), El Hobbit: un viaje inesperado (Peter Jackson) i breus resenyes de: Django desencadenado (Quentin Tarantino), Lincoln (Steven Spielberg) i¡ Rompe Ralph! (Rich Moore).
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de les bandes sonores dels films: Cautivos del mal (David Raksin), La invención de Hugo (Howard Shore), Gothatto (Ruiychi Sakamoto), Don Juan en los infiernos (Alejandro Masó) I El hobbit:un viaje inesperado (Howard Shore). 1 tema dels musicals: tick tick Boom! Rent (de Jonathan Larson) i The Happy Time (Música: John Kander  Lletra: Fred Ebb) (tots OBC).

BUSCAR PER DIA

gener 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius