Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 14/01/2013
  • ANIVERSARIS: 85 anys estrena a Broadway del musical Rosalie. 70 anys de l’estrena a Broadway del musical Something for the Boys.
  •  ENTREVISTA:  Amb Joan Ramon Gordo, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell – Programació 2n. Trimestre, 19ª temporada.
  • L’HORA DE L’ADÉU: Mort d’Anna Lizaran, Richard Rodney Bennett, Juan Carlos Calderón, Dave Brubeck, Ravi Shankar, Joaquim Benite, Galina Vixnerskaia, Pere Ignasi Fagés, Jack Klugman, Patty Shepard, Dinah Sheridan, Mariangela Melato i Martin Richards
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos: Jack Reacher, El dia que murió Gracia Imperio, Lola Versus Peso pesado. CRITIQUES DE: Amor (Michael Haneke), El páramo (Jaime Osorio Márquez), Las sesiones (Ben Lewin), El muerto y ser feliz (Javier Rebollo) i La noche más oscura (Kathryn Bigelow). + Comentari guanaydors Globus d’Or 2012 (entrega 13-1-2013).
  • ESTRENES DE TEATRE: CRITIQUES DE: Los hijos se han dormido (de/dir: Daniel Veronese, a propòsit de La Gavina de Txekhov), Ball de titelles (de Ramon Vinyes, dir.:Ramon Simó, TNC-Sala Petita), The Sorcerer’s Pub (de Gilbert & Sullivan, dir.: Cristina Cordero – Versus Teatre).
  • TEMES MUSICALS: 1 tema dels musicals: Rosalie (Música: George Gershwin, lletra Ira Gershwin, canta Ella Fitzgerald),Something for the  Boys (Mus. i Lletra Cole Porter, overtura); The Sorcerer’s Pub (Musica: Arthur Sullivan, Lletra: W. S. Gilbert, fragments de la versió catalana), Gypsy (OBC, Mus. Jule Styne, lletra Stephen Sondheim), Chicago (OBC, mus. John Kander, lletra Fred Ebb). 1 tema òpera Nabucco (Giuseppe Verdi). 2 temes de l’obra Dissabte, diumenge i dilluns (Albert Guinovart). Talls de veu de l’actriu Anna Lizaran (de l’obra El ball i llegint el manifest del dia del teatre 2011). 1 tema de les bandes sonores dels films: Nicholas y Alejandra, Lejos del mundanal ruido, Yanquis Cuatro bodas y un funeral (tots de Richard Rodney Bennett) i Los Miserables (cançóSuddenly, música: Claude Michel Schönberg, lletra: Alain Boublil i Herbert Kretzmer).

BUSCAR PER DIA

gener 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius