Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/01/2013
  •  ANIVERSARIS85 anys de l’estrena a Broadway del musical Show Boat; 35 anys de la mort dels directors Charles Chaplin i Howard Hawks. 50 anys de l’estrena del film Matar un ruiseñor.
  • ENTREVISTA:  Amb Jordi Sans, membre d’Amics del Teatre de Ripollet i director del muntatge de Les tres germanes de Txehkov (representació a Ripollet proper cap de setmana).
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: Los dias nos vividos, La barbacoa, Woody Allen, el documental, Sinaia más allá del oceano, El alucinante mundo de Norman, Rompe Ralph, Volar, Las constituyentes, Despedida de soltera, El molino y la cruz, Sesión 1:16, Cirque du Soleil: Mundos lejanos 3D. Critiques del films: Los Miserables (Tom Hopper), El cuerpo (Oriol Paulo), 5 càmeres trencades (Emad Burnat i Guy Davidi), Infancia clandestina (Benjamin Ávila), El bosc (Óscar Aibar), Más allá de las colinas (Christian Munguiu), Amor es todo lo que necesitas (Suzanne Bier), De óxido y hueso (Jacques Audiard). Vistes però finament no comentades:The Master, La noche más oscura, El hombre de las sombras, Las sesiones  El Hobbit; un viaje inesperado.
  • ESTRENES DE TEATRE: Teatre a Ripollet: Les tres germanes Noni Nonis. Critiques de: El càntir trencat (de Heinrich von Kleist,dir.: Víctor Alvaro, Teatre Almeria), 12 homes sense pietat (de Reginald Rose, dir.: Empar López, Teatre del Raval), Smiley: una història d’amor (de /dir: Guillem Clua, Sala Flyhard), Sing Song Swing (Pirates Teatre,Dir.: Adrià Aubert, Círcol Maldà) i Russalka(opera d’Antonin Dvorak, llibret Jaroslav Kvapil, dir.: Stefan Herheim, Gran Teatre del Liceu). Breu ressenya d’obres ja fora de cartell:Raspall (de Pere Calders, La Seca-Espai Brossa), Un refugi indie (de/dir.. Pau Miró, Sala Beckett), Algo (de/dir: Àlex Mañas, La Villarroel), Viatge a la lluna (de Xavier Montsalvatge, Josep M. Espinàs,Albert Guinovart, Pau Miró, TNC-Sala Tallers) i Eufória (de/dir: Roberto Garcia Font, Tantarantana).
  • RECORD DE: Mort del compositor Richard Rodney Bennett.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de cadascun dels films següents: La condesa de Hong Kong (Charles Chaplin), El sueño eterno (Max Steiner), Matar un ruiseñor (Elmer Bernstein), Los Miserables (mus. Claude Michel Schönberg, lletres: Alain Boublil, Herbert Kreutzer, tema I Dreamed A Dream, cantat per Anne Hathaway), Asesinato en el Orient Express (Richard Rodney Bennett), De óxido y hueso(Alexandre Desplat) i Amor es todo lo que necesitas (tema That’s Amore, cantant per Dean Martin). 2 temes del musical Show Boat(música de Jerome Kern i lletres de Oscar Hammerstein).

BUSCAR PER DIA

gener 2013
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius