Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 10/12/2012
  • BLOC MUSICAL INICIAL: Record de Richard Robbins (músic mort el novembre), 6 temes.
  • ANIVERSARIS:  55 anys de l’estrena a Broadway del musical The Music Man, 35 anys de la mort del compositor Richard Addinsell, 50 anys de l’estrena del film Lawrence de Arabia, 40 anys de l’estrena del film La huella, 50 anys de la mort de l’actor Charles Laughton.
  • ESTRENES DE TEATRE: A Ripollet: Al menos dos cosas (dansa). La família ir-real (Minoria Absoluta / Dagoll Dagom, Teatre Victòria); Navegants (de Toni Cabré. Dir.: Marc Molina. Teatre Gaudí). Quebec-Barcelona (de Mercè Sarrias. Dir.: Philippe Soldevila, Sala Beckett). Nit de reis (de W. Shakespeare. Cia. Propeller Edward Hall, Teatre Municipal de Girona, Temporada Alta). Comentari polèmica Toni Alba i obra Juicio a una zorra (T. Lliure).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos:  Damiselas en apuros, Jordi Dauder, la revolució pendent, The Black Power Mixtape (1967-1975), Un buen partido. Critiques dels films: Una pistola en cada mano (Cesc Gay), Operación E (Miguel Courtois), El chef, la receta de la felicidad (Daniel Cohen), El doble del diablo (Lee Tamahori) i Sin tregua (David Ayer),  + Mostra de Cinema Italià al Verdi.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de cadascuna de les bandes sonores següents: Una habitación con vistas, Lo que queda del dia, Oriente y Occidente,La propietaria, Maurice i Sobrrevivir a Picasso (totes de Richard Robbins), més 1 tema dels films: Luz que agoniza (versió 1939), Waltz of the Toreadors i Atormentada (música de Richard Addinsell), Lawrence de Arabia (Maurice Jarre), Sleuth/La huella ((John Addison) i fragment de La noche del cazador (diàlegs i música). Temes dels musicals originals: The Music Man (Meredith Willson, 2 temes) i La familia ir-real (1 tema).

BUSCAR PER DIA

desembre 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius