Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/11/2012
  • BLOC MUSICAL INICIAL: Amb motiu del 25 aniversari de l’estrena a Broadway del musical Into the Woods, de Stephen Sondheim (2 temes d’aquest muntatge i 11 temes del muntatge català de Dagoll Dagom).
  • ANIVERSARIS: 50 anys de l’estrena del film La conquista del Oeste. 35 anys de l’estrena del musical The Act. 500 anys de la inauguració de la Capella Sixtina de Roma.
  • ESTRENES CINEMA: Films estrenats i no vistos: El rio que era un hombre, El hombre de las mariposas, Vulnerables, O Apostolo. Critiques dels films: Skyfall (Sam Mendes), Ralf Konig, el rey de los comics (Rosa von Prauheim); Vacaciones en el infierno(Adrian Grunberg), Sinister (Scott Derrickson), El profesor (Tony Kaye), Submarine (Richard Ayoade), El ladrón de palabras (Brian Klugman i Lee Sternthal) i La pequeña Venecia (Andrea Segre).
  • ESTRENES DE TEATRE: Invasió subtil i altres contes (de Pere Calders, dir.: Víctor Alvaro, Teatre Auditori de Ripollet), Un dia d’aquests (Histories de Barcelona) (autors i directors variats, Círcol Maldà), 30/40 Livingstone (de/dir. Sergi López i Jorge Picó, Teatre Lliure de Montjuïc) i El régimen del pienso (Creació La Zaranda, Temporada Alta- Salt).
  • CARTELLERA: Ripollet, Sant Cugat, Cerdanyola, Barcelona, Filmoteca, Temporada Alta
  • TEMES MUSICALS: Into the Woods (Stephen Sondheim, original Broadway Cast, 2 temes), Boscos endins (Stephen Sondheim. Adaptació catalana, Joan Vives i Joan Lluis Bozzo. Versió original catalana. 11 temes). The Act (John Kander i Fred Ebb, original Broadway cast, 1 tema). Temes de les bandes sonores dels films següents: Skyfall (cancó de Adele i Paul Epworth, i 1 tema de la BSO de Thomas Newman), El torment y el éxtasis (próleg de Jerry Goldsmith i 1 tema de Alex North), Submarine (1 cançó d’Alex Turner) i La conquista del Oeste (Alfred Newman, Ken Darby).

BUSCAR PER DIA

novembre 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius