Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/11/2012
  • BLOC MUSICAL INICIAL: Boscos endins (de Stephen Sondheim, versió catalana, amb motiu del 25 aniversari de l’estrena a Brodway de Into the Woods). 2ª part: temes del 12 al 23, final del primer acte.
  • ANIVERSARIS: 35 anys estrena a Broadway de The Act, 80 anys estrena a Broadway Music in the Air i 30 anys de l’estrena del film Une chambre en ville de Jacques Demy.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: La Bête (de David Hirson, dir. Sergi Belbel, TNC, Sala Gran); El nom (de Matthieu Dellaporte i Alexandre de la Patelliere, dir.: Joel Joan, Teatre Goya-Codorniu), Vosté ja ho entendrà (de Claudio Magris, dir.: Xavier Alberti, Teatre Tantarantana); La nostra champions particular (de/ dir: Cristina Clemente, Nou Teatre Gaudí); Tu digues que l’estimes (de / dir.. Ivan Campillo, Nou Teatre Gaudí); Trau (de / dir.: Guillem Albà, Almeria Teatre); El tinent d’Inishmore (de Martin McDonagh, dir.: Salvador Duran i Joan Gomez, Versus Teatre), Hamlet Machine (de Heiner Muller, dir.: Francesc Amaro, La Seca-Espai Brossa), Els missatgers no arriben mai (de Biel Mesquida, dir. Rosa Novell, La Seca-Espai Brossa) i Les tres germanes(d’Anton Txekhov, dir.: Declan Donnellan. Teatre Municipal de Girona, Temporada Alta).
  • L’HORA DE L’ADÈU: Mort de Sylvia Kristel, Anita Bjork, Gonzalo Cañas, Pierre Mondy, John Ingle, Gary Collins, Richard Lynch, Turhan Bey, Leo O’Brien, Victor Spinetti, Alex Karras,  Rajesh Khanna i Herbert Lom.
  • ESTRENES DE CINEMA: Breus referencies a En la casa, Fenix 11*23 Todo es silencio
  • TEMES MUSICALS:  Dels musicals: Boscos endins (Stephen Sondheim, versió catalana, 13 temes), The Act (John Kander i Fred Ebb, original Broadway cast, 5 temes, tots cantats per Liza Minnelli); Music in the Air (Jerome Kern i Oscar Hammerstein II, 2 temes),Roberta (Jerome Kern i Otto Harbach, 1 tema). Bandes sonores dels films: Une chambre en ville (Michel Colombier) i La pantera rosa(Henry Mancini).

BUSCAR PER DIA

novembre 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius