Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 29/10/2012
  •  BLOC MUSICAL INICIAL: Musical: Top Hat, 2ª part (d’Irving Berlin, Original London Cast, 9 temes).
  • ANIVERSARIS: 50 anys estrena del film Dias de vino y rosas, 40 anys estrena del film El último tango en Paris, 45 anys estrena del film El libro de la selva (versió Disney), 35 anys estrena a Broadway del musical The Act, 55 anys de l’estrena a Broadway del musicalJamaica. 30 anys de la mort del compositor britànic: Philip Green. 90 anys del naixement de Blake Edwards. Centenari de Don Siegel.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: Pàtria (de / dir.: Jordi Casanovas, Teatre Lliure de Gràcia); La festa (de Spiro Scimone, dir.: Orlando Arocha,Sala Beckett), Dies de vi i roses (de J. P. Miller, versió de Owen McCaffey.Dir. Lluís Burset-. Teatre del Raval), El montaplatos (de Harold Pinter, versió/dir: d’Andrés Lima – Animalario. Teatre Lliure de Montjuïc) i Hamlet (Hamletas) (de William Shakespeare, versió/dir: Oskaras Korsunowas, Teatre de Salt,Girona,Temporada Alta).
  • ESTRENES DE CINEMA: Films NO vistos: Vacaciones en el infierno, La pequeña Venecia, Cartas a Elena,Hotel Transilvania iAnimals. Crítiques dels films: Ruby Sparks (Jonathan Dayton i Valerie Faris), Outrage (Takeshi Kitano); i Argo (Ben Affleck).
  • CARTELLERA: Ripollet, Barcelona, Temporada Alta-Girona, In-Edit, Filmoteca de Catalunya, Cerdanyola del Vallès
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de cadascun dels films següents: Dias de vino y rosas (Henry Mancini), El último tango en Paris (Gato Barbieri), El libro de la selva (Terry Gilkyson), Harry el sucio (Lalo Schifrin) i Happeny Breezy (Philip Green). I dels musicals originals de teatre: Top Hat (Irving Berlin, 9 temes); Jamaica (Harold Arlen, lletres de E.Y.Harburg, 3 temes) i The Act (John Kander, lletra.Fred Ebb, 1 tema, cantat per Liza Minnelli).

BUSCAR PER DIA

octubre 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius