Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 01/10/2012
  • ANIVERSARIS: 25 anys de la mort de Bob Fosse, 40 anys de l’estrena dels film Cabaret i del musical Pippin, 20 anys de l’estrena deReservoir Dogs.50 anys estrena del primer James Bond: 007 contra el Dr. NO. Centenaris dels directors: Samuel Fuller, Alexander MacKendrick i Michelangelo Antonioni.
  • ENTREVISTA: Amb Joan Ramon Gordo i Eulàlia Umbert. Presentació de la 19ª temporada (1er.Trimestre) de la programació de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet.
  • ESTRENES DE CINEMA: Critiques del films (repàs final a estrenes destacades de l’estiu, encara en cartellera i novetats):Blancanieves (Pablo Berger), El artista y la modelo (Fernando Trueba), Todos tenemos un plan (Ana Piterbarg), El irlandés (John Michael McDonagh), Una vida mejor (Cédric Khan), La delicadeza (David Foenkinos), Casa de tolerancia (Bertrand Bonello); Sólo es el principio (Pierre Barogier i Jean-Pierre Pozzi), Pollo con ciruelas (Marjane Satrapi), Cafe de Flore (Jean-Marc Vallée), La cueva de los sueños olvidados (Werner Herzog), Atrapados en Chernobil (Bradley Parker), Contrarreloj (Simon West), Ted (Seth MacFarlane),Abraham Lincoln, cazador de vampiros (Timur Bermambetov), The Possession (Ole Bornedal), El legado de Bourne (Tony Gilroy), El caballero oscuro: la leyenda renace (Christopher Nolan) i Prometheus (Ridley Scott).
  • NOTICIES:  5-10-2012: Dia James Bond a nivell mundial. Inici del Festival de Temporada Alta. Festival de tardor de Catalunya (Girona). Inicia de la 45 edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. Sortida a concert de música de cine del Cine-Club Xiscnéfils de Cerdanyola.
  • TEMES MUSICALS: 1 tema de les bandes sonores dels films: Cabaret (John Kander i Fred Ebb), Reservoir DogsYuma (Victor Young), Prometheus (Marc Streitenfeld), El dulce sabor del éxito (Elmer Bernstein). Sintonia de James Bond (Monte Norman i John Barry). 1 tema del musical: Pippin (Stephen Schwartz,Original Broadway Cast).

BUSCAR PER DIA

octubre 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius