Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 24/09/2012
  • HOMENATGE musical a Marvin Hamlisch (compositor mort Agost 2012): 6 temes.
  • ESTRENES TEATRE: Critiques de les obres: Utopia (de i amb Maria Pagés i Cia. – Teatre Victòria). Variacions sobre el model de Kraepelin (de Davide Carnevali. Dir.: Carles Fernández Giua. Sala Beckett). Repàs exhaustiu cartellera Ripollet (actes 50 aniversari Riuades del Valles, Festes Tardor – Pont Vell), Bcn Sabadell i Cerdanyola.
  • ESTRENES CINEMA: Critiques dels films: A Roma con amor (Woody Allen), Mátalos suavemente (Andrew Dominik), Holmes & Watson.Madrid Days (José Luis Garci).Una botella en el mar de Gaza (Thierry Binisti), Amor bajo el espino blanco (Zhang Yimou), The Deep Blue Sea (Terence Davies), El nombre (Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patelliere), Shanghai (Mikael Hafstrom), El amigo de mi hermana (Lynn Shelton), Headhunters (Morten Tydlum), Ice Age 4: La formación de los continentes (Steve Martino), Madagascar 3: de marcha por Europa (Eric Darnell), ¡Piratas! (Peter Lord) i Brave (Indomable) (Mark Andrews).
  • L’HORA DE L’ADÉU: breu ressenya de figures desaparegudes durant l’estiu: Mort de: Ernest Borgnine, Chris Marker, Isuzu Yamada, Chad Everett, Michael Clarke Duncan,Gore Vidal,Carlo Rambaldi, Susan Lothar, Nora Ephron, Tony Scott i Celeste Holm
  • ANIVERSARIS: 55 anys de l’estrena a Broadway del musical West Side Story. 100 anys del naixement del director Alexandrer McKendrick.
  • TEMES MUSICALS: De Marvin Hamlisch:Musicals originals de Broadway: A Chorus Line (2 temes,lletres de Edward Kleban),Sweet Smell of Success (lletra de Craig Carnelia), The Goodbye Girl (lletra de David Gippel). Están tocant la nostra cançó (versió catalana) i 1 tema de: Tal como éramos (banda sonora original del film).Altres temes: 1 tema de West Side Story (Leonard Bernstein i Stephen Sondheim, original Broadway Cast,1957), 1 tema del musical: Bloomer Girl (Harold Arlen i E.Y.Yarburg, original Broadway cast, canta Celeste Holm). I 1 tema de les bandes sonores dels films: Amor a quemarropa (Hans Zimmer), Brave (Indomable) (Patrick Doyle) i Alta sociedad (Cole Porter, canten: Frank Sinatra i Celeste Holm).

BUSCAR PER DIA

setembre 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius