Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/03/2012
  • ANIVERSARIS: 25 anys de la mort de l’actor Danny Kaye. Centenari del naixement del compositor Xavier Montsaltvatge.
  • ENTREVISTA: A Ramon Ribalta, director dels muntatges: Set núvies per a set germans i Filomena Marturano que s’estan fent al Teatre del Sol (Sabadell).
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: En tierra de sangre y miel; Chronicle, Fausto, El cielo abierto, Hora menos, Indomable, Una aventura extraordinaria.Una canción. Critiques de: Any de Gràcia (Ventura Pons); De cintura para arriba (Gianfrancesco Lazotti); Luces rojas (Rodrigo Cortés) i ¿Y ahora adonde vamos? (Nadine Labaki).
  • ESTRENES TEATRE: Serenade (Teatre de Ripollet); Voyager (De i Dir: Marc Angelet, TNC-Sala Tallers), Incendies (de Wadji Mouawad, Dir.: Oriol Broggi,Teatre Romea) i La Boheme (opera de Giacomo Puccini, dir. Gian Carlo del Monaco, Gran Teatre del Liceu).
  • CARTELLERA: Repàs cartelleres cinema i teatre de Ripollet, Cerdanyola, Barcelona, Sant Cugat, Filmoteca i actes del dia de la Dona Treballadora (8 Març)
  • TEMES MUSICALS: Bandes sonores dels films: War Horse (Caballo de batalla) de John Williams, cancó That Old Black Magic (Johnny Mercer,Harold Arlen) versions a càrrec de Michelle Williams (Film Mi semana con Marilyn) i Marilyn Monroe (film Bus Stop), cançó Dones admirables (del documental Dones admirables, d’Andreu Rifé, Aurora Antón). Temes dels musicals: Seven Brides for Seven Brothers (Johnny Mercer,Gene de Paul, original cast recording,2 temes), Two for Two (de Richard Rodgers i Martin Chairmin, 3 temes cantats per Danny Kaye) i opera La Boheme (G. Puccini, 1 tema cantat per Maria Callas). Fragment musical de Xavier Montsalvatge

BUSCAR PER DIA

març 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius