Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/03/2012
  • ANIVERSARIS: Centenari naixement de Xavier Montsalvatge; 75 anys de la mort de H. P. Lovecraftt, 75 anys del naixement de Baltasar Porcel, 70 anys de la mort de Stefan Zweig, 25 anys de la mort d’Andy Warhol, Centenari del naixement de Lawrence Durrell i dia 14: Michael Caine fa 79 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA: Films no vistos. John Carter; Cuchillo de palo i El otro lado del espejo. Crítiques de: Dictado (Antonio Chavarrías), De tu ventana a la mía (Paula Ortiz), Fausto (Alexander Sokurov), En tierra de sangre y miel (Angelina Jolie), Los Idus de Marzo (George Clooney), Indomable (Steven Soderbergh), Chronicle (Josh Trank), Intocable (Eric Toledano i Olivier Nakache) i Esto es la guerra (McG).
  • ESTRENES TEATRE: La nostra classe (de Tadeusz Slobodzianek, dir.: Carme Portaceli – Teatre Lliure-Gràcia), Coriolà (de William Shakespeare, dir:. Àlex Rigola – Teatre Lliure-Montjuïc), Els dolents (Shakespeare Villains) (de Steven Berkoff, dir. Ramon Simó – Sala Muntaner); Zoom (de Carles Batlle, dir.: Xavier Albertí – Sala Beckett), La monja enterrada en vida (de Jaume Piquet, dir.: Nao Albert i Marcel Borràs – Espai Joan Brossa-La Seca) i David y Sara (d’Ever Blanchet, dir.: Oscar Molina – Teatre Gaudí).
  • CARTELLERA: Repàs a la cartellera de Ripollet, Cerdanyola, Sant Cugat, Sabadell i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: Cant espiritual (Xavier Montasalvatge); Bandes sonores dels films: Los Muppets (dues cançons, Bret McKenzie), Damm Yankees (Richard Adler i Jerry Ross), Las normas de la casa de la sidra (Rachel Portman), Justine (Jerry Goldsmith), Mary Poppins (Richard B. Sherman, Robert M. Sherman) i el musical Los Miserables (Boublil i Schonberg, versió castellana, 2 temes).

 

BUSCAR PER DIA

març 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius