Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 27/02/2012
  • ANIVERSARIS: 85 anys de Sidney Poitier i avui 82 anys de Joanne Woodward.
  • NOTICIES: Comentaris entrega Premis Oscar 2011, Premis Goya 2011, Premis Forqué, Premis Spirit Awards i Premis César 2011. Premis YoGa (a lo pitjor de l’any 2011).
  • ESTRENES TEATRE: Més enllà de la foscor (varis autors- dir. Joan Arqué – Sala Beckett); La Pajarera (De Lluisa Cunillé i Xavier Albertí – Sala Muntaner); L’espiadimonis (de Ramon Gomis de Barberà,Dir: Iban Beltran.Teatre Lliure de Gràcia); El tipo de la tumba de al lado (de Katarina Mazetti, Dir.:Josep M.Pou –Teatre Goya); República Bananera (de La Barroca – Dir.: Israel Solá – Versus Teatre) i Tots aquests dois (de Pep Tosar a partir de la vida de Guillem d’Efak, Círcol Maldà).
  • ESTRENES CINEMA: Films no vistos: El último magnate, Ghost Rider: Espíritu de venganza, Viaje al centro de la tierra 2: La isla misteriosa i Hello, How are you?. Crítiques de: Shame (Steve McQueen), La invención de Hugo (Martin Scorsese), Lo mejor de Eva (Mariano Barroso), Papa soy una zombie (Ricardo Ramon i Joan Espinach), Polisse (Maïween), Cuenta atrás (Fred Cavayé), La mujer de negro (James Watkins), Infierno blanco (Joe Carnahan), Young Adult (Jason Reitman) i Mi semana con Marilyn (Simon Curtis).
  • TEMES MUSICALS: Temes de les Bandes sonores dels films: The Artist (Ludovic Bource, 2 temes finals), La invención de Hugo (Howard Shore), La piel que habito (Alberto Iglesias), Los lirios del valle (Jerry Goldsmith), El zoo de cristal (Henry Mancini), Mi semana con Marilyn (tema principal de Alexandre Desplat i cançó “Heat Wave” d’Irving Berlin, cantada per Michelle Williams), clip de veu del film: No habrá paz para los malvados i la cançó La balada de Jordi Roca (de Guillem d’Efak, cantada per ell mateix).

BUSCAR PER DIA

febrer 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

BUSCAR PER MES

Arxius