Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 25/06/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 796 – data d’emissió: 25-6-2024

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Audició del segon acte del musical Old Friends (audició final. 9 temes).
  • ANIVERSARIS: Avui es commemora el centenari del naixement del director Sidney Lumet i 15 anys de la mort de Michael Jackson.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítica de l’obra: Tots Ocells (de Wajdi Mouawad. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola, Barcelona, Festival Grec de Barcelona i altres activitats de la resta de Catalunya.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Bernard Hill, Janis Paige i Donald Shuterland (intèrprets).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: Casa en flames (Dani de la Orden); Alumbramiento (Pau Teixidor); Del revés 2  (Inside Out 2)(Kelsey Martin);  Nausicaä del Valle del Viento (Hayao Miyazaki, 1984, reposició); Memory (Michel Franco); Los vigilantes (Ishana Shyamalan); Descansa en paz (Thea Hvsitendahl); Concrete Utopia (Um Tae-hwa, a la plataforma Amazon); Rehana (Abdullah Mohammad Saad) i Kinds of Kidness (Yorgos Lanthimos). Films estrenats i no vistos: La bandera; Benedetti, sesenta años con luz; Eureka; Lassie (Una nueva aventura); Green Border; La última sesión de Freud; Los peores; Los indeseables; El cielo rojo; La patria perdida; Paradise is Burning; Bad Boys: Ride or Die; Vidas perfectas; Ex-maridos; Sombras del pasado; Food  for Profit; Pico de Oro y sus amigos; Respira; Robotia i The Arctic Convoy.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Old Friends (Música i lletres de Stephen Sondheim. 9 temes, original London cast, 2022. Final);  The Pajama Game (música i lletres de Richard Adler i Jerry Ross. Tema: Not At All In Love, original Broadway cast, 1957); Here’s Love (música i lletres de Meredith Willson. Tema: You Don’t Know, original Broadway cast, 1963, tots dos temes cantats per Janis Paige). De les bandes sonores dels films següents: Homenatge a Donald Shuterland: Amenaza en la sombra (música de Pino Donaggio. 1 tema); Novecento (música d’Ennio Morricone. Tema: Romanzo) i El Casanova de Fellini (música de Nino Rota. Tema: L’ucello magico). Homenatge a Sidney Lumet: El prestamista; Supergolpe en Manhattan i Llamada para el muerto (totes tres amb música de Quincy Jones. Un tema de cada. En la tercera ha sonat la cançó: Who Need Forever, cantat per Astrud Gilberto) i Serpico (música de Mikis Theodorakis. 1 tema). Altres films: La bella de Moscú (cançó: Stereophonic Sound, música i lletra de Cole Porter, cantat per Fred Astaire i Janis Paige). I la cançó: New Year’s Eve (compost i cantat per Tom Waits, inclòs en l’obra Tots Ocells).

 

COMENCEM VACANCES…

TORNAREM EL DIMARTS 17 DE SETEMBRE..   BON ESTIU!!!!

BUSCAR PER DIA

juny 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius